Skip to content

Lagoon 42 (2018) owner version (3 kajuuttaa)

Lagoon 42 Alma Sofia on yksi parhaiten varustelluista veneistä markkinoilla. Kyseisen purjeveneen toimituspäivä oli 22.2.2018 Les Sables d´Olonnessa, Ranskassa. Alma Sofia on huippuvarusteltu yksilö, joka on ollut kaudesta 2018 alkaen Kroatiassa charterissa. Veneelle on juuri tehty huolto, joka sisälsi mm. kaikkien laitteiden talvihuollon sekä pohjamaalauksen. Veneen kunto on hyvä. Lagoon 42 #219 (3 cabin) / 2018, Alma Sofian hinta on n. 470.000 € (ALV 0 %). 

Varustelu

Alfa Sofia  on täydellisesti varusteltuna veneessä asumiseen. Terassi on lämmitetty, joten voit purjehtia tällä veneellä lämpimästi huhtikuusta lokakuun loppuun ja Välimerellä vuoden ympäri. Veneen asumisvarusteisiin kuuluu mm. vesikone, ilmastointi, Wallaksen lämmitysjärjestelmä, täysin suojattu terassi, pyykinpesukone, iso 42″ TV ja Fusion-audiojärjestelmä. Jääkaappeja veneessä on kaksi, joista toinen on iso 144 l jääkaappi terassilla juomia varten. Veneessä on myös pakastin, mikroaaltouuni. Kolme kajuuttaa, joissa kussakin on oma kylpyhuone, tarjoavat upeat tilat omistajalleen ja vieraille. Sisustus on vaaleaa puuta ja korkealaatuista nahkaa. Kuvissa oleva keltainen kangas suojaa alkuperäistä DEVON 817 nahkaverhoilua, joka on uutta vastaavassa kunnossa.

Veneen varustelu sisältää myös mm. täydellisen B&G-elektroniikkapaketin, Parasailor-purjeen ja keulapotkurin. Yanmar 4JH57-malliset Yanmarin dieselmoottorit (57 hp) on juuri huollettu (n. 1350 h). Myös Onan 11 KVA generaattori on huollettu (n. 1450 h).

Pyydä meiltä täydellinen lista varusteluettelosta, joka on todella pitkä.

Luovutus

Alma Sofia voidaan luovuttaa uudelle omistajalle heti. Tässä on loistava mahdollisuus saada vene jo ensi kesäksi! Uuden veneen toimitusaika on tällä hetkellä syksy 2023.

Luovutus tapahtuu Kroatiassa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Veneen kotisatama on Pula. Veneellä on voimassa oleva charter-sopimus yhteistyökumppanimme Nautika Centar Navan kanssa kauden 2022 loppuun saakka. Uusi omistaja saa kaupan jälkeen kaiken charter-tuoton itselleen ja voi halutessaan jatkaa charter-sopimusta myös tämän jälkeen. Veneen omistaa “veneyhtiö”, jonka kautta veneen voi myös ostaa itselleen verovapaasti. Jos olet kiinnostunut veneen charter-käytöstä, annamme tästä mielellämme lisätietoja. Pyydä lisätietoja myös hinnoittelusta.

Tutustu Lagoon 42:n ominaisuuksiin kyseisen veneen sivuilla.

Ota yhteyttä

Autamme ja opastamme sinua mielellämme veneilyasioissa!

yachtsagent

Veneentekijäntie 16

FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

Timo Salminen

Timo Salminen – YachtsAgent

Lagoon 42 (2018) owner version