Skip to content

VUOKRAA VENE KROATIASSA – YACHTSAGENT PALVELEE 

YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charter-palvelut: vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten charter-tarjoajien kanssa.  

Kerro meille purjehdusunelmasi, me toteutamme sen.

Jahtimme Kroatiassa 

YachtsAgent Fleet Kroatia tarjoaa käyttöösi erikoisvarustellut VIP-luokan katamaraanit haluamillasi palveluilla. Vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Voit varata mukaan myös hostessin vastaamaan ruuanlaitosta. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan purjehduksesta.

Alma-Sofia Lagoon 42

Alma-Sofia

Alma-Sofia Lagoon 42 omistajaversio tarjoaa runsaat asuintilat. Kolme upeaa kahden hengen hyttiä, miehistöhytti ja huippuvarustelu käytössäsi.

Lagoon 450-YachtAgent

Anja 1

Flybridgelle mahtuu koko seurue nauttimaan auringosta. Vuokraa vene Kroatiassa, Lagoon 450 F on helposti käsiteltävä unelmavene.

HappyKey-YachtsAgent

Happy Key

Happy Key on huippuvarusteltu 2020 käyttöönotettu Lagoon 42, joka majoittaa jopa 8+1+1. Vuokraa kipparilla tai ilman ja vietä elämäsi purjehdusloma!

Sailing-Sofia-Lagoon46-Adriatic-sea-YachtsAgent

Sofia

Lagoon 46 (2022) on Lagoon 450 F mallin
seuraaja, jonka kehittyneet ominaisuudet
mahdollistavat mukavan ja helpon purjehduksen.
Vene on suurin malli, jonka voi vuokrata ilman
ammattikipparia.

TwinJoy - YachtsAgent

Twin Joy

Luksusalus Twin Joy on YachtsAgent fleetin upein katamaraani Kroatiassa. Lagoon 50 Elegance tarjoaa ylelliset puitteet purjehdukselle.

AMMATTILAISEN VINKIT ADRIANMERELLE

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmeren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat. 

Upea purjehdussää

Purjehdussää Kroatiassa on suomalaisittain erinomainen pitkään! Purjehduskausi kannattaa aloittaa viimeistään huhtikuussa!

Lue lisää
YachtsAgent Feelgood Sailing Camp

Matkapurjehdus Frapa – Split

Suosittu one way -purjehdus esittelee Adrianmeren sykähdyttävimpiä rantoja, avomeren kauneuden ja kiinnostavat kylät yhdellä reitillä.

Lue lisää

Dubrovnikin salaisuudet

Moni kiirehtii purjehduslomallaan pois Dubrovnikista mutta päivän tai kahden ainutlaatuinen seikkailu lähivesillä todella kannattaa.

Lue lisää
Lastovo village

Purjehdusvinkit Marina Frapasta pohjoiseen ja etelään: lue onnistuneen reittisuunnittelun ohjeet sekä parhaimmat välietapit matkallesi

Purjehdusvinkit Marina Frapasta pohjoiseen ja etelään: lue onnistuneen reittisuunnittelun ohjeet sekä parhaimmat välietapit matkallesi

Lue lisää
Play Video

PALVELUMME SLANOSSA

Kotisatama ACI Slano on vain 34 km Dubrovnikista – täältä alkaa purjehdusloma!

ACI Marina Slano on alueen uusin venesatama, se on tasokas ja hyvin varusteltu. Paikka on ihanteellinen purjehdusloman aloittamiseen Dalmatian rannikolla. Satamassa on hyvät palvelut: huolto- ja korjauspalvelut, sähkö ja vesi, sekä pankkiautomaatti, vastaanotto- ja valuutanvaihtopalvelu. Lähin polttoainepiste on 14 mpk päässä ja kaksi pientä kauppaa 500 m päässä satamasta. Satamassa on oma pesula vaatehuoltoon, sekä pysäköinti ja autonvuokrauspalvelut. Venesatama nimettiin Veljko Barbierin, ACI -venesatamaketjun luojan mukaan.

Satama on rakennettu suojaisaan Slanon luonnonlahteen ja siinä on 200 venepaikkaa max. 20 m aluksille. Venesataman syvyys riittää turvalliseen purjehdukseen ja on noin 10 – 35 m.

Korkeatasoinen satama tarjoaa vierailleen ravintolapalvelut, suihku- ja WC-tilat, uima-altaan ja Wellness Centerin palvelut virkistäytymiseen. Satama alueella on maksuton Wi-Fi. Altaalla rentoutumisen vastapainoksi ja aktiivilomailijoille tarjolla on pyörävuokraamon palvelut. Sataman yllä kulkee huikea 50 km:n polkupyöräilyreitti. Venesatama on luonnon lahdessa ja hyvin suojassa Adrianmeren myrskyiltä, se onkin ollut vilkas ankkuripaikka jo antiikin ajoista lähtien.

Viimeistään Slanosta irtauduttua kiire ja vilske jäävät taakse, edessä on stressitön purjehdusloma. Tarjolla on lähialueen kylien toimivat palvelut ja saarten ravintolat tarjoavat tuoreita herkkuja. Kroatian rannikko tarjoaa useita hyviä purjehdusreittejä. Nauti lempeästä merituulesta, kauniista luonnonsatamista ja snorklaa vastustamattomassa, turkoosin sinisessä meressä.

ACI MARINA SLANO

Slanica 2

20323 Slano

TEL +385 (0)20 414 392

FAX +385 (0)51 271 824

www.aci-marinas.com

m.slano@aci-club.hr

https://www.google.com/maps/place/ACI+Marina+Slano/@42.7835039,17.887212,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x134b8e4f5d4ab48d:0xf2b8be804556e7ea!8m2!3d42.7835039!4d17.8894007

ACI Marina Slano on vain 34 km Dubrovnikista ja 50 km lentokentältä.

 

Vuokraa vene Kroatiassa ja toteuta purjehdusloma juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Varaa ammattikippari huolehtimaan purjehduksesta

Kipparilla vai ilman? Lähes kaikki katamaraanimme on varattavissa kipparilla tai ilman. Kun varaat ammattikipparin vastaamaan veneestä, on unelmiesi purjehdusloma mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Kun kippari vastaa veneestä, sinä voit valita haluatko osallistua miehistön tehtäviin tai vain rentoutua jahdilla. Kipparimme ovat kokeneita ammattilaisia. Purjehdusreittien suunnittelun pohjana onkin vallitsevien sää -ja tuuliennusteiden lisäksi aina alueen hyvä tuntemus. Kippari toimii myös ”paikallisoppaana”, jolla on VIP-kaista parhaisiin palveluihin ja satamapaikkoihin.

Hostess tuo luksusta purjehduslomaan

Nauttisitko mielelläsi aamuespresson kannelle tarjoiltuna? Täydennä miehistöä ja varaa veneelle hostess eli vene-emäntä. Hostessin tehtäviin kuuluu valmistaa ja tarjoilla toiveesi mukainen aamiainen ja herkullinen lounas veneessä, sekä huolehtia ruokaostoksista. Hostess tuo purjehduslomaan luksusta, jolloin sinä voit nauttia purjehduksesta huoletta.

Miehistö huolehtii purjehduksesta, sinusta ja matkan turvallisuudesta. Halutessasi kippari varaa pöydän hyvästä ravintolasta ja järjestää erilaisia retkiä; miltä kuulostaisi viininmaistajaiset tai tutustuminen osterifarmiin? Entä maistuisiko kokin valmistama erikoisillallinen juhlapäivänä?

Lisäpalveluna One way-purjehdus Slanosta Splitiin

Voimme järjestää myös yksisuuntaisen One way -purjehdusreitin Slanosta Splitiin tai Splitistä Slanoon. Kerro yksisuuntaisesta reittitoiveestasi varausta tehdessäsi.

Kroatian kirkkailla vesillä voit toteuttaa purjehdusloman sellaisena kuin sinä haluat!

Kerro meille toiveesi, me järjestämme sen. 

Vuokraa vene Kroatiassa ja toteuta purjehdusloma juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi loma?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan unelmiesi purjehdusloma Kroatiassa. Jätä tähän yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

BOOKING MANAGER

Etsi ja vuokraa vene Kroatiassa toiveesi mukaan