VUOKRAA VENE KROATIASSA – YACHTSAGENT PALVELEE 

YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charter-palvelut: vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten charter-tarjoajien kanssa.  

Kerro meille purjehdusunelmasi, me toteutamme sen.

Jahtimme Kroatiassa 

YachtsAgent Fleet Kroatia tarjoaa käyttöösi erikoisvarustellut VIP-luokan katamaraanit haluamillasi palveluilla. Vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Voit varata mukaan myös hostessin vastaamaan ruuanlaitosta. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan purjehduksesta.

Lagoon 42

Alma-Sofia

Alma-Sofia Lagoon 42 omistajaversio tarjoaa runsaat asuintilat. Kolme upeaa kahden hengen hyttiä, miehistöhytti ja huippuvarustelu käytössäsi.

Tutustu tarkemmin →
Lagoon 450F

Anja 1

Flybridgelle mahtuu koko seurue nauttimaan auringosta. Vuokraa vene Kroatiassa, Lagoon 450 F on helposti käsiteltävä unelmavene.

Tutustu tarkemmin →
Lagoon 42

Happy Key

Happy Key on huippuvarusteltu 2020 käyttöönotettu Lagoon 42, joka majoittaa jopa 8+1+1. Vuokraa kipparilla tai ilman ja vietä elämäsi purjehdusloma!

Tutustu tarkemmin →
TwinJoy - YachtsAgent

Twin Joy

Luksusalus Twin Joy on YachtsAgent fleetin upein katamaraani Kroatiassa. Lagoon 50 Eleganse tarjoaa ylelliset puitteet purjehdukselle.

Tutustu tarkemmin →

AMMATTILAISEN VINKIT ADRIANMERELLE

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmenren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat. 

YachtsAgent Feelgood Sailing Camp

Kroatian purjehdusvinkit 1

Purjehdussää Kroatiassa on suomalaisittain erinomainen pitkään! Purjehduskausi kannattaa aloittaa viimeistään huhtikuussa!

Tilaa esite
YachtsAgent Feelgood Sailing Camp

Kroatian purjehdusvinkit 2

Suosittu one way -purjehdus esittelee Adrianmeren sykähdyttävimpiä rantoja, avomeren kauneuden ja kiinnostavat kylät yhdellä reitillä.

Tilaa esite
YachtsAgent Feelgood Sailing Camp

Kroatian purjehdusvinkit 3

Moni kiirehtii purjehduslomallaan pois Dubrovnikista mutta päivän tai kahden ainutlaatuinen seikkailu lähivesillä todella kannattaa.

Tilaa esite
Play Video

PALVELUMME SLANOSSA

ACI Marina Slano on tasokas ja hyvin varusteltu venesatama, jossa on hyvät vene- ja ravintolapalvelut. Voit tehdä viime hetken vaateostokset satamassa ja puhaltaa virkistäytymään uima-altaaseen. Slano on vain 34 km Dubrovnikista ja 50 km lentokentältä.

Viimeistään irtauduttuasi Slanon laiturista kiire ja ruuhkat jäävät taakse, edessä on stressitön purjehdusloma. Tarjolla on lähialueen kylien hyvät palvelut ja saarten ravintolat tarjoavat tuoreita herkkuja. Kroatian rannikko tarjoaa useita hyviä purjehdusreittejä. Voit purjehtia vaikka vilkkaaseen Hvarin kaupunkiin asti, tai tutustua historiallisiin pikkukyliin tai nauttia kauniista luonnonsatamista snorklaten vastuttamattomassa, turkoosin sinisessä meressä.

Vuokraa vene Kroatiassa sen kirkkailla vesillä voit toteuttaa purjehdusloman, sellaisena kuin sinä haluat.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Jätä alle yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.

BOOKING MANAGER

TUTUSTU UPEISIIN PURJEHDUSKOHTEISIIN

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmenren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat. 

Ammattilaisen vinkit!

Etsi ja vuokraa vene Kroatiassa toiveesi mukaan