Täältä löydät veneilytapahtumat ja messut!

Järjestämme kaksi merellistä tapahtumaa kesäkuussa!

Alkukesän iso venetapahtuma Naantalin Venemessut jouduttiin perumaan Covid-19 tilanteen takia. Toivomme, että pääsemme yhdessä kokemaan tapahtumaa keväällä 2022! Korvaamme tapahtuman omilla turvallisesti järjestettävillä tapahtumilla kesäkuussa.

Highfield Koeajopäivä 19.6.2021 klo 10:00 – 18:00 Inkoon Venehotellilla tarjoaa mahdollisuuden tutustua malliston veneisiin koeajolla ja maissa. Highfield Koeajopäivän koeajot alkavat tasatunnein. Koeajettavat venemallit ovat Sport 560 ja Patrol 660. Maissa on esillä myös Highfield Ultra Lite ja Classic -veneitä. Valitse koeajattava venemalli sekä sinulle sopiva aika. Jos haluat koeajaa useampi venemalli, varaa oma koeajoaika kullekin veneelle. Tapahtumassa on mukana myös Inkoon Venehotelli.

Varaa alla olevista painikkeista molempiin tapahtumiin oma tutustumis- tai koeajoaika ja tule fiilistelemään merellistä tunnelmaa Highfield RIB -veneiden ja Lagoon-katamaraanien kera.

Highfield Koeajopäivä 19.6.2021 varaukset:

Lagoon Days with Highfield -tapahtumassa 10.-11.6.2021 HSK:n satamassa esittelemme sekä Lagoon 42 että Lagoon 50 -katamaraanit ja myös uuden Highfield-mallistomme ensi kertaa. Tapahtumassa voit tutustua molempina päivinä kaikkiin veneisiin klo 12–18. Noin kaksi tuntia kestävät koepurjehdukset Lagooneilla järjestetään molempina päivinä klo 18 alkaen. Koeajettavat Highfield venemallit ovat Sport 560 ja Patrol 660. Highfield koeajot tapahtuu tasatunnein. Pyydämme ystävällisesti varaamaan tapahtumaan alla olevista varausnapeista esittelyajan, jotta voimme varmistaa tapahtuman turvallisuuden ja järjestelyt viranomaisten vaatimusten mukaisesti.
Tapahtumassa kerromme myös Yacht Ownership -ohjelmistamme.

 

Lagoon Days with Highfield 10.-11.6.2021 varaukset:

Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!

fiSuomi