highfield

Maailman johtava alumiinirunkoisten RIB-veneiden valmistaja.

Highfieldin logo
Highfield on maailman johtava alumiinirunkoisten RIB-veneiden valmistaja. Perusteet menestykselle on luotu Australiassa Suuren valliriutan vaativissa olosuhteissa. Kun haluat harrastaa järvellä tai merellä, löydät Highfieldin laajasta mallistosta varmasti sopivan veneen!

Highfieldissä korostuu laatu

Veneiden jokainen yksityiskohta on mietitty. Suunnittelun fokus on käytettävyydessä. Jokaisen Highfieldin alumiinirunko pulverimaalataan aina pienimmästä jollasta suurimpaan off shore RIB:iin markkinajohtaja AkzoNobel Interpon tuotteilla. Tällä saavutetaan tyylikäs ja kulutusta kestävä pinta, joka pitää veneen uuden veroisena vuodesta toiseen. Vuosienkaan käytön jälkeen alumiini ei vety säilyttäen käyttöominaisuutensa. Veneiden putket valmistetaan omassa tehtaassa maailman parhaista materiaaleista: ranskalaisesta OCRA® Hypalon ja saksalaisesta Mehler Valmex® PLUS PVC. Parhaat materiaalit yhdistettynä huippuluokan suunnitteluun ja ISO standardoituun laadunvalvontaan takaavat kestävät veneet.
Vasen valkea reuna

Highfield varustellaan parhailla varusteilla

Highfield-moottoriveneet toimitetaan Suomessa valmiina paketteina legendaarisen Mercury Marinen moottorien kanssa. Mercury FourStroke-, Pro XS- ja Verado-perämoottorit ovat maailman huipulla suorituskyvyssä, polttoainekulutuksessa ja kestävyydessä ja kaikki luokkansa kevyimmässä paketissa. Navigointipaketit toimittaa Simrad, joka tarjoaa parhaat tekniset ominaisuudet ja parhaat kartat.
Vasen valkea reuna

Highfield on markkinajohtaja

Highfield on maailman markkinajohtaja apuveneluokassa. Jokaisessa pienessäkin Highfieldin RIBissä on kestävä pulverimaalattu alumiinirunko. Erittäin kevyt alumiinirunko yhdistettynä parhaista materiaaleista tehtyihin putkiin takaa hyvät ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän.

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LISÄÄ TARINOITA

Multihulls

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene23

Tervetuloa venemessuille! Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on …

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

fiSuomi