Highfield Spoprt 800
Highfield_Horizontal_RGB

YachtsAgent tuo Highfield RIB-veneet Suomeen

Highfield on maailman johtava alumiinirunkoisten RIB-veneiden valmistaja. Perusteet
menestykselle on luotu Australiassa Suuren valliriutan kovissa olosuhteissa.

Highfieldissä korostuu kaikessa viimeistelty laatu. Veneiden jokainen yksityiskohta on mietitty. Käyttäjä on suunnittelun keskiössä. Jokaisen Highfieldin alumiinirunko pulverimaalataan aina pienimmästä jollasta suurimpaan off shore RIB:iin markkinajohtaja AkzoNobel Interpon tuotteilla. Tällä saavutetaan tyylikäs ja kulutusta kestävä pinta, joka pitää veneen uuden veroisena vuodesta toiseen. Vuosienkaan käytön jälkeen alumiini ei vety säilyttäen
käyttöominaisuutensa. Veneiden putket valmistetaan omassa tehtaassa maailman parhaista materiaaleista Eurooppalaisista OCRA® Hypalon ja Mehler Valmex® PLUS kankaista. Parhaat materiaalit yhdistettynä huippuluokan suunnitteluun ja ISO standardoituun laadunvalvontaan takaavat kestävät veneet.

“Highfield on jo vuosien ajan osallistunut maailman suurimpiin purjehduskilpailuihin tarjoamalla tukivenelaivaston järjestäjien käyttöön. Viimeisenä esimerkkinä on yli neljänkymmenen veneen toimittaminen Vendee Globe 2020–2021 purjehduskilpailuun. Highfield on yhteistyökumppanina myös eri kilpatallien kanssa, kuten Alex Thomson Racing
HUGO BOSS. Pitkään jatkunut yhteistyö on osoitus Highfield veneiden kyvystä vastata huippuammattilaisten korkeisiin
vaatimuksiin. Lagoon on ollut Highfieldin kumppani jo lähes 10 vuoden ajan”

Toimitusjohtaja Timo Salminen, YachtsAgent

”Vuonna 2020 lanseerattu Sport mallisto on yhdistänyt loistavilla ominaisuuksilla olevat rungot tyylikkääseen designiin. Veneet tarjoavat parhaat ominaisuudet niin ajoon, vesiurheiluun kuin kalastamiseen. Käyttäjä voi ajossa nauttia RIB-veneiden ylivoimaisista ominaisuuksista. Kaikilla Highfieldeillä pääset kokemaan RIB-veneiden turvallisuudesta, pehmeästä ajosta ja vakaudesta ilman kompromissia suorituskyvyn suhteen.”

Myyntijohtaja Janne Kandelin, YachtsAgent

Highfield varustellaan parhailla varusteilla

Highfield-veneet toimitetaan Suomessa valmiina paketteina legendaarisen Mercury Marinen moottorien kanssa. Mercury FourStroke-, Pro XS- ja Verado-perämoottorit ovat maailman huipulla suorituskyvyssä, polttoainekulutuksessa ja kestävyydessä ja kaikki luokkansa kevyimmässä paketissa.
Navigointipaketit toimittaa Simrad, joka tarjoaa parhaat tekniset ominaisuudet ja parhaat kartat.

Highfield on Venedee Globe 2020 yhteistyökumppani

Highfield on markkinajohtaja

Highfield on maailman markkinajohtaja apuveneluokassa. Kaikki Highfieldin pienet RIBit on valmistettu kestävällä pulverimaalatulla alumiinirungolla. Erittäin kevyt pulverimaalattu alumiinirunko yhdistettynä parhaista materiaaleista tehtyihin putkiin takaa hyvät ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän.

Janne Kandelin, myyntijohtaja
janne@yachtsagent.com
+358 445460368

Timo Salminen, toimitusjohtaja
timo@yachtsagent.com  
+358 400 465 050

Highfield_Horizontal_RGB
yachtsagent-logo-retina

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!