happy key - lagoon 42

Happy Key vie sinut ylelliseen seikkailuun 

HAPPY KEY ON HUIPPULUOKAN PURJEVENE

Happy Key on 2020 käyttöönotettu huippuluokan purjevene. Voit vuokrata veneen joko kipparilla tai ilman. Hyvän varustelun ansiosta voit ankkuroitua myös luonnonsatamiin ja purjehtia entistä pidempään. Herkut säilyvät tuoreina ja virvokkeet kylminä veneen isoissa säilytystiloissa.Vietä purjehdusloma rentoutuen kannella lempeässä merituulessa.

Nautintoja joka lähtöön

Katamaraanilla kulku on tasaista, täydellistä auringossa rentoutumiseen. Illalla voit virkistäytyä ylellisen hyttisi makeavesisuihkussa, jossa vesi ei lopu kesken.

Purjehdusloma tarjoaa puitteet ylelliselle purjehdukselle yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Sinä päätät kuinka kauas annatte purjeiden viedä!

Sinä valitset!

Varaa kippari huolehtimaan purjehduksesta, tai ole oman elämäsi Jacques Cousteau!

Voit täydentää palvelua ja varata veneen miehistöön myös hostessin eli vene-emännän. Hostess valmistaa herkullisen aamiaisen ja lounaan veneessä sekä huolehtii ruokaostoksista. Hostess tuo purjehdukseen luksusta, jolloin sinä voit huoletta nauttia purjehduksesta

Halutessasi kippari järjestää teille erilaisia retkiä; miltä kuulostaisi viininmaistajaiset tai tutustuminen osterifarmiin? Entäpä kokin valmistama erikoisillallinen juhlapäivänä? Kerro meille toiveesi, me järjestämme sen.

Happy Key

VENEEN tiedot

Malli
Vesillelasku

2018

Pituus

13,96 m

Leveys

7,87 m

Pinta-ala

98,56

Maston korkeus

23,33 m

Purjeala yhteensä​

129,88 m2

Henkilömäärä

12 + 2 asiakaspaikkaa

AMMATTIKIPPARI HUOLEHTIMAAN PURJEHDUKSESTA

Unelmiesi purjehdusloma Happy Key -veneellä on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Se onnistuu varaamalla ammattikippari vastaamaan purjehduksesta. Kun kippari vastaa veneestä, sinä voit valita haluatko osallistua miehistön tehtäviin. Kipparimme ovat ammattilaisia, jotka tuntevat alueen. Purjehdusreittien suunnittelun pohjana onkin vallitsevien sää -ja tuuliennusteiden lisäksi aina alueen hyvä tuntemus.

Tutustu muihin CHARTER-ALUKSIIMME

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi