Veneet ja varusteet

 Korkealuokkaiset veneet ja varusteet asiantuntemuksella ja ammattitaidolla

PARHAAT VENEET JA VARUSTEET MERELLE

YachtsAgent tarjoaa laadukkaimmat ja korkealuokkaisimmat veneet ja varusteet. Ammattitaitoiset ja kokeneet purjehduksen ja veneilyn asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet. Tutustu upeisiin Lagoon-katamaraaneihin, tehokkaisiin Highfieldin alumiinirunkoisiin RIB-veneisiin sekä huippuluokan veneilytarvikkeisiin ja kysy lisää!

EDUSTUSLUOKAN KATAMARAANIT

Lagoon on valintasi, kun haluat viettää vapaa-aikasi laadukkaasti lähellä luontoa.

 Lagoon-katamaraani on hyvä vaihtoehto loma-asunnon hankintaa suunnittelevalle, sillä tällä kesämökillä purjehdit vuoden ympäri missä haluat!  Alukset tarjoavat tilaa ja mukavuuksia ajanviettoon merellä, ja niiden suunnittelu sekä design ovat alansa ykkösluokkaa. 

Edistyksellisen tilasuunnittelun ansiosta kulkeminen sisä- ja ulkotilojen välillä on sujuvaa, ja aluksella nautit yleellisestä ympäristöstä joka hetki. 

Meillä on yli 20 vuoden kokemus Lagoon-katamaraaneista sekä niillä purjehtimisesta. Olemme tukenasi kaikissa omistamisen vaiheissa, ja tarjoamme myös kattavat rahoitusvaihtoehdot veneen hankkimiseksi.

LAGOON EDUT:

Lagoon-katamaraanilla purjehtiminen on helppoa ja ergonomista. Viimeistelty käytettävyys tekee purjehdustoimintojen hallinnoimisesta ja vaivatonta ja nautinnollista.

Katamaraanien matalan syväyksen ansiosta purjehdit upeisiin rantoihin ja poukamiin vaivattomasti.

Apujolla kalastusretkille, vesihiihtovälineet ja suppilaudat mahtuvat vaivattomasti Lagoon-katamaraanin kyytiin.

Upeassa ja täydellisesti varustellussa katamaraanin keittiössä on huippuluokan kodinkoneet, joilla kokkaat herkulliset gourmet-ateriat koko porukalle.

Luksuskatamaraaneissa on lämmitetty terassi, jonka kannella nautit meri-ilmasta viileämmälläkin ilmalla. 

YachtsAgentin sijoitusohjelmavalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle purjehtijalle sopiva tapa hankkia purjevene. Haluatpa sitten minimoida sidotun pääoman, maksimoida oman käytön tai vuokratuoton – meiltä löytyy sinulle oikea tapa hankkia purjevene!

Lagoonin-katamaraaneissa on jopa 100 m² kansitilaa, jossa nautit purjehtimista hienostuneissa, toisiinsa saumattomasti sulautuvissa sisä- ja ulkotiloissa.

Lagoon-katamaraani on hyvä vaihtoehto loma-asunnon hankintaa suunnittelevalle, sillä tällä kesämökillä purjehdit vuoden ympäri missä haluat!

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LAADUKKAAT ALUMIINIRUNKOISET RIB-VENEET​

Highfield on tehokkaiden moottoriveneiden edelläkävijä. Näissä alumiinirunkoisissa RIB-veneissä design, korkealaatuiset materiaalit ja laadukas tuotanto yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa käytettävyys on huippuluokkaa. 

Olipa toiveenasi sitten löytää yhdysvene mökille, tehokas ja tyylikäs menopeli huviajeluun tai laadukas kumppani kalastus- tai sukellusharrastukseen, kattavasta Highfield-mallistosta löytyy vene jokaiseen tarpeeseen. 

Tutustu laadukkaaseen ja monipuoliseen Highfield-mallistoomme, ja varaa esittelyaika!

HIGHFIELD EDUT:

Highfield on maailman johtava alumiinirunkoisten RIB-veneiden valmistaja. Perusteet menestykselle on luotu Australiassa Suuren valliriutan kovissa olosuhteissa. Veneiden jokainen yksityiskohta on mietitty huolella ja käyttäjälähtöisesti.

Jokaisen Highfieldin alumiinirunko pulverimaalataan pienimmästä jollasta suurimpaan avomeri-RIB:iin markkinajohtaja AkzoNobel Interpon tuotteilla. Tällä saavutetaan tyylikäs ja kulutusta kestävä pinta, joka pitää veneen uuden veroisena vuodesta toiseen. Vuosienkaan käytön jälkeen alumiini ei vety säilyttäen käyttöominaisuutensa.

Highfield on jo vuosien ajan osallistunut maailman suurimpiin purjehduskilpailuihin tarjoamalla tukivenelaivaston järjestäjien käyttöön. Highfield on myös eri kilpatallien yhteistyökumppani, kuten Alex Thompson Racing HUGO BOSS. Pitkään jatkunut yhteistyö on osoitus Highfield veneiden kyvystä vastata huippuammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin.

 Veneiden ponttonit valmistetaan omassa tehtaassa maailman parhaista materiaaleista ORCA® Hypalon ja Mehler Valmex® PLUS kankaista. Parhaat materiaalit yhdistettynä huippuluokan suunnitteluun ja ISO standardoituun laadunvalvontaan takaavat kestävät veneet.

TEHOKAS MYÖTÄTUULIPURJE

Parasailor mahdollistaa helpon, turvallisen ja nautinnollisen avotuulipurjehduksen.

Purjeen poikkeuksellinen kannatteleva siipi mahdollistaa purjehtimisen ilman puomia ja rullalaitetta. Purjetta on helppo käsitellä, mikä lisää turvallisuutta ja tarjoaa mukavuutta. Mukana tulevan EasySnuffer Pro -sukan avulla purjeen nosto on uskomattoman helppoa sekä riski purjeen ja köysien sotkeutumiselle on todella pieni. 

Tutustu Parasailor-purjeisiin ja valitse mieleisesi väri laajasta valikoimasta, tai tilaa omien toivomustesi mukaan räätälöity väritys ja logo purjeeseesi. 

PARASAILOR EDUT:

Uuden Parasailor-purjeen hybridisiipi antaa purjeelle enemmän nostokykyä. Purje reagoi herkästi jopa pienemmissä tuulissa. Siipi lisää Parasailorin vakautta samalla, kun se levittää tehokkaasti koko purjealaa.

Parasailor-purjeen uudistunut hybridisiipi optimoi ilman virtauksen kohti purjerunkoa ja parantaa huomattavasti suorituskykyä edelliseen Parasailor -malliin verrattuna.

Parasailor high-end -purje on suunniteltu helppoon myötä- ja avotuulipurjehdukseen. Mukana tulevan EasySnuffer Pro -sukan avulla purjeen nosto on uskomattoman helppoa sekä riski purjeen ja köysien sotkeutumiselle on todella pieni

TURVALLISUUTTA MERENKULKUUN

SEA.AI on teknologia, joka tunnistaa vedenalaisia kappaleita, joita perinteiset tutkat eivät tunnista. Se tunnistaa mm. tukit, kontit, poijut, kajakit tai eläimet ja ihmiset aluksen läheisyydessä.

SEA.AI yhdistää lowlight- ja lämpökameran havainnot hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja laajaa tietokantaa, ja varoittaa miehistöä havaitessaan kappaleen. Tämän teknologian avulla merenkulku on entistä turvallisempaa ja mielenkiintoisempaa!

SEA.AI JÄRJESTELMÄN EDUT:

SEA.AI käyttää uusinta kameratekniikkaa yhdessä tekoälyn kanssa ja havaitsee ja luokittelee esineitä, mukaan lukien ne, joita tavanomaiset järjestelmät, kuten tutka tai AIS eivät havaitse: signaloimattomat alukset, kelluvat esteet, poijut, pomppulinnat, kajakit ja ihmiset vedessä.

SEA.AI havainnoi ja tunnistaa kohteet tekoälyn avulla ja varoittaa automaattisesti. Järjestelmä integroituu aluksen navigaatiojärjestelmään ja näyttää kohteet plotterin ruudulla.

SEA.AI -teknologian tekoäly operoi jatkuvasti kasvavan tietokannan avulla. Säännöllisten päivitysten myötä SEA.AI -järjestelmäsi kehittyy jatkuvasti älykkäämmäksi!

Etsitkö tuotetta?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi, kustomoimme halutessasi vaikka koko veneen! Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

en_GBEnglish (UK)