vuokraa vene kroatiassa

 Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa.

parhaat charter-palvelut: unelmiesi purjehdus Kroatiassa

Vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja järjestä unelmiesi purjehdus Kroatiassa.

Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten charter-tarjoajien kanssa. Meillä on tasokkaiden charter-palvelujen lisäksi parhaat reitit ja vinkit, joiden avulla unelmiesi purjehdusloma on taattu!

Purjehdus Kroatiassa Adrianmerellä on ikimuistoinen elämys. Se on upea ja ekologinen tapa nauttia luonnosta – mukavuudesta ja yleellisyydestä tinkimättä. Lämpimänä puhaltavan merituulen siivittämänä pääset kokemaan Välimeren mitä parhaimmasta perspektiivistä, ja nauttimaan ikimuistoisesta purjehduskokemuksesta!

Räätälöi unelmiesi purjehdus Kroatiassa

YachtsAgent Charter tarjoaa ainutlaatuisista purjehduskokemuksia ympärivuotisesti. Purjehdus Kroatiassa välimeren auringon alla on sykähdyttävä kokemus.

Meillä on pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kroatiassa, ja kerromme parhaat reittivinkit, paikalliset ravintolahelmet ja salaiset poukamat.

YachtsAgent räätälöi unelmiesi purjehdusmatkan Kroatiassa sinun toiveidesi mukaan! 

Tutustu upeisiin kohteisiin Kroatian purjehduksella

Vis - Adrianmeren helmi

Visin saari on osa koskemattominta Kroatian saaristoa. Saari avattiin turisteille 2000-luvun alussa. Pääelinkeinona on kalastus ja viinin viljely. Lounaisrannikolla sijaitseva Komizan kalastajakylä on ollut kalastajien tukikohtana jo vuosisatoja, ellei jopa vuosituhansia. Kalastusperinne näkyy ja maistuu: kala- ja äyriäisravintoloiden huipputaso kannattaa itse maistella.

Lastovo

Kuten Vis, myös Lastovo on ollut maantieteellisesti Kroatialle merkittävä puolustuksen kannalta. Siksi sekin on avattu matkailijoille vasta parikymmentä vuotta sitten.

Lastovon etelärannalla, hiukan Ublista itään, on erittäin suojainen Skrivena Lukan iso ankkurilahti.

Skrivena Luka käännetään englanniksi “Hidden Bay” ja se on nimensä mukaisesti juuri sellainen. Lahtea on vaikea
nähdä avomereltä. Lahdella on yksi ravintoala laitureineen “Porto Rosso”.

Solta

Solta – Bracin naapurisaari – on ihana, perinteinen, kroatialainen saari. Maslinican pikkukylä itärannikolla houkuttelee purjehtijoita.

Aivan “nurkan takana” eli eteläisen niemen toisella puolella on Sesulan erinomainen ja suojaisa ankkurilahti. Sesulasta on vain lyhyt kävelymatka Maslinican kylään.

Hvar

Hvarin saari on Kroatian tunnetuin turistisaari. Hvar on muutakin kuin samanniminen pääkaupunkinsa, jokaon toki tutustumisen arvoinen, mutta saarella on paljon muutakin. Veneellä ei ole järkevää yrittää Hvarin kaupunkiin, jonka satama on paitsi ahdas, myös altis merenkäynnille.

 

Muutaman mailin päässä kaupungista Hvarin edustalla on Pakleni Islands. Kaunis ja suosittu saariryhmä, jossa on lukemattomien ankkurilahtienlisäksi myös ACI Marina Palmizana. Iso marina palveluineen, ja sieltä pääsee kätevästi taksiveneellä Hvarin kaupunkiin.

Korcula – Marco Polon saari

Pienois-Dubrovniksikin kutsuttu luonnollinen ja rauhallinen pikkukaupunki lumoaa tunnelmallaan. Täällä et koe valtavia turistimassoja, vain aidon kroatialaisen tunnelman. Korculan saari lähellä Peljesacin niemimaata on Kroatian toiseksi metsäisin saari.

Kornatin luonnonsuojelualueen saaret

Dalmatian pohjoisosan Kornatin kansallispuisto on yksi Kroatian kahdeksasta kansallispuistosta. Zadaristaetelään ja Sibenikistä länteen sijoittuva, veneilijälle upea matkaelämys julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1980.

Puiston pinta-ala on 220 neliökilometriä, ja siihen kuuluu 89 pientä saarta ja luotoa. Kornatin saaret ovat ”löytöretkeilijän” mahdollisuus kokea pala luonnollisinta Kroatiaa.

Šibenik

Šibenik on satamakaupunki Krka-joen suistossa. Asukkaita kaupungissa on n. 46 000. Sibenik – kuten monet
muut Kroatian kaupungit – on sekin ikivanha kaupunki, joka on saanut kaupunkioikeudet 1298.

Täälläkin on yksi Unescon maailmanperintökohde, Pyhän Jaakon katedraali. Kaupungissa järjestetään vuosittain
kansainvälinen lastenfestivaali.

Skradin

Skradin on pieni, viehättävä ja täynnä makua oleva kaupunki, joka sijaitsee Šibenik-Kninin piirikunnassa Krkan kansallispuiston suulla. Etäisyys Šibenikistä on noin 17km ja Splitistä n. 100 km.

Krkan kansallispuisto on ehdottomasti kokemisen arvoinen: Kansallispuisto on tunnettu uskomattomista vesiputouksistaan ja turkoosista vedestään.

Biograd

Biograd on pikkukaupunki mitä ihanteellisimmalla paikalla keskellä Kroatian rannikkoa. Täältä on mahdollista lähteä sekä etelään että pohjoiseen, saaria ja merta on kumpaankin suuntaan.

Biogradissa järjestetään vuosittain lokakuussa kuuluisat venemessut. Se on melkeinpä veneilijöiden mekka.

Zadar

Zadar lienee tunnettu auringonlaskustaan, jonka on sanottu olevan yksi maailman hienoimmista. Jo vuonna1964 elokuvaohjaaja Alfred Hitchcock totesi:

 

”Zadarin auringonlasku on maailman kaunein ja verrattomasti parempi kuin Key Westissä, Floridassa”

lataa Kroatia esite

Tutustu tarjoamiimme purjehdus palveluihin Kroatiassa

Purjehduskausi Kroatiassa alkaa pian! Toteuta unelmiesi purjehdus Kroatian upeissa maisemissa ja kirkkaan turkooseissa vesissä.

YachtsAgent Fleet Kroatiassa pitää sisällään viisi luksuskatamaraania, joiden kyydissä isommankin porukan unohtumaton purjehdusloma on taattu. Purjehduskausi Kroatiassa alkaa aikaisin keväällä , päättyen myöhään syksyllä. Tutustu YachtsAgent Fleetiin ja palveluihimme Kroatiassa lataamalla uusimman esitteemme!

Upeat alukset ja parhaat charter-palvelut eivät jätä kylmäksi

Vuokraa vene Kroatiassa! YachtsAgent Fleet Kroatia tarjoaa käyttöösi erikoisvarustellut VIP-luokan katamaraanit haluamillasi palveluilla. 

Purjehtiessasi YachtsAgentin jahdeilla purjehduskautta ei tarvitse päättää talven tuloon, sillä ylellisissä lämmittimin varustelluissa YachtsAgent Fleetin -katamaraaneissamme jopa terassi on lämmitetty. Korkealuokkaisilla katamaraaneillamme voit nauttia Välimeren auringonlaskuista jahdin terassilla miellyttävästi, vaikka ympäri vuoden

Vuokraa vene Kroatiassa ja koe parhaat purjehduskohteet ja reitit

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmeren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat. 

Osaavat purjehduksen ammattilaisemme auttavat sinua reittisuunnittelussa jo ennen reissuun lähtöä. Näin Kroatian kapeiden salmien vaihtelevat tuuliolosuhteet tulee aina huomioiduiksi.

Jos kipparoit venettä itse, saat myös lähtösatamassa ajankohtaiset vinkit paikalliselta kippariltamme.

ASIAKKAIDEN
KOKEMUKSIA

VUOKRAA VENE KROATIASSA AMMATTIMIEHISTÖLLÄ

Vuokraa vene Kroatiassa ammattikipparilla varustettuna, ja  unelmiesi purjehdusloma on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. 

Kun kippari vastaa veneestä, sinä voit valita haluatko osallistua miehistön tehtäviin tai vain rentoutua jahdilla. Kipparimme ovat kokeneita ammattilaisia. Kippari toimii myös ”paikallisoppaana”, jolla on VIP-kaista parhaisiin palveluihin ja satamapaikkoihin.

Nauttisitko mielelläsi aamuespresson kannelle tarjoiltuna? Täydennä miehistöä ja varaa veneelle hostess eli vene-emäntä. 

Hostess tuo purjehduslomaan luksusta, jolloin sinä voit nauttia purjehduksesta huoletta.

vuokraa vene kroatiassa

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

en_GBEnglish (UK)