YachtsAgent tarjoaa kaiken veneilyyn

 Olemme loistokkaiden veneiden ja laadukkaiden veneilytarvikkeiden maahantuoja sekä charter-palvelujen tarjoaja.

Laatua ja ammattitaitoa

YachtsAgent on Suomen johtava luksusjahtien myyjä. Tarjoamme korkealaatuista palvelua kaikille veneilystä kiinnostuneille asiakkaillemme.  Päätuotteitamme ovat mm. Lagoon-katamaraanit sekä Highfieldin alumiinirunkoiset RIB-veneet.

Tarjoamme myös loistokkaita charter-palveluita Suomessa ja ulkomailla. Pitkän linjan kokemuksen sekä aidon intohimon ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Veneet

Myytävien veneidemme valikoimaan kuuluvat laadukkaat Lagoon katamaraanit sekä Highfieldin alumiinirunkoiset RIB-veneet. Molemmat edustavat oman luokkansa parhaimmistoa. 

Kattavien rahoitusvaihtoehtojemme ansiosta toteutat unelmasi vaivattomammin. Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle sopiva tapa hankkia vene.

Charter-palvelut

Tarjoamme tasokkaita charter-palveluita Suomessa, Kroatiassa ja muualla maailmassa. Ammattitaitoinen miehistömme takaa unohtumattomat kokemukset merellä, upean luonnon helmassa. 

Purjehtiminen on ekologisempi tapa nauttia päivästä merellä upeissa Itämeren maisemissa, tai pidemmästä matkasta Välimeren kristallinkirkkailla vesillä. 

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

Asiantuntevaa palvelua kokemuksella

YachtsAgent on toiminut jo yli 20 vuoden ajan, ja olemme Pohjoismaiden ensimmäinen Lagoon-katamaraanien maahantuoja. Meillä on aitoa omakohtaista kokemusta purjehtimisesta, ja olemme alamme asiantuntijoita. Käytännön osaaminen ja tuotetuntemuksemme ovat korkealla tasolla. Olemme olleet liikevaihdollisesti Suomen johtava purjeveneiden maahantuoja jo vuodesta 2018.

Tavoitteenamme on korkealuokkainen ja laadukas palvelu. Huolehdimme asiakkaan tarpeista koko tuotteen omistamisen ajan. Pyrimme, että asiakas voi aina luottaa tekemäänsä valintaan. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme kaikissa tilanteissa. 

Ota yhteyttä

Autamme ja opastamme sinua mielellämme veneilyasioissa!

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

en_GBEnglish (UK)