ELäMYSLAHJAT X YACHTSAGENT

Yhteistyö mahdollistaa upeiden purjehdusten hankinnan lahjaksi 

Lahja itselle tai läheiselle

Elämyslahjat ja YachtsAgent yhteistyö mahdollistaa upeiden purjehdusten hankinnan lahjaksi. Jatkossa voit ostaa YachtsAgentin tarjoamia  purjehduselämyksiä Suomessa ja Kroatiassa lahjaksi tai itsellesi. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus hemmotella läheisiä tai itseäsi kauniissa merimaisemissa vauhdikkaalla purjehduksella ja maittavalla menulla.
Elämyslahjat

Lagoon 42 ja Lagoon 50

Ikimuistoiset Elämyslahjat -purjehdukset tehdään ylellisillä Lagoon 42 tai Lagoon 50 -katamaraaneilla, jotka tarjoavat upean kokemuksen ja täydellisen purjehdusnautinnon. Katamaraani on liikkeissään rauhallinen eikä kallistele. Mukana viihtyvät myös kaikki ”maakravut” ja purjehdukseen tottumattomat. Luksusjahdin suurella kannella voi nauttia auringosta. Illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoavat avarat, sekä tarvittaessa lämmitetyt, sisätilat ja terassi. Merinäköalasta ei ole sisälläkään tingitty, salongin panoraamaikkunoista näet upean saariston esteettömästi. Purjehdukseen saadaan vauhtia lisää, kun avataan sporttinen Code 0 -purje.
Vasen valkea reuna

Purjehduksia Suomessa ja Kroatiassa

Elämyslahjat -purjehduksia on tarjolla sekä Suomessa että Kroatiassa. Suomen purjehdukset tehdään joko omalla ryhmällä tai varaamalla paikka yleisöpurjehdukselle. Purjehdukset alkavat HSK:n satamasta Lauttasaaresta. Yleisöpurjehdukset tehdään perjantaisin klo 15:30 ja lauantaisin klo 11:00 alkaen kesä – heinäkuussa sekä syyskuussa. Kokemusta purjehduksesta tai veneilystä ei tarvitse olla. Miehistö hoitaa purjehdukset vankalla ammattitaidollaan. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan miehistön opastamana.

 

Kroatian purjehdukset tehdään Splitin lähellä olevasta Marina Frapasta touko– ja syyskuussa, jolloin säät Kroatiassa ovat suomalaisille suotuisat. Purjehdukset on suunniteltu 8–10 henkilön ryhmille. Purjehduskokemusta ei tarvita, sillä pakettiin sisältyy ammattitaitoinen kippari, joka tietää kauneimmat purjehdusreitit sekä turkooseimmat ja parhaimmat uimapaikat. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan.

Vasen valkea reuna

Elämyslahjat

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Yhtiö myy purjehdusten lisäksi yli 1300 elämystä, kuten tandemhyppyjä, rallikyydityksiä, kuumailmapallolentoja, Formula-ajoa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Verkkokaupan lisäksi elämyslahjoja voi ostaa Kampin, Sellon ja Ison Omenan myyntipisteistä.

”Olemme hyvin iloisia uudesta yhteistyöstä ja siitä että YachtsAgentin ja Lagoon Charterin palvelut ovat nyt vieläkin helpommin kaikkien saatavilla ja varsinkin yleisöpurjehdukset tuovat uusia mahdollisuuksia jokaiselle. Päivä meren aalloilla soveltuu hienosti kaikille, jotka haluavat päästä nauttimaan Suomen hienosta saaristosta sekä kokea yhdessä purjehduksen riemua luksusjahdilla. Purjehdus sopii myös hienosti erilaisille ryhmille esim. TYKY, yritysryhmät, yrityksen kansainväliset vierailut, juhlaporukat”, toteaa YachtsAgentin toimitusjohtaja Timo Salminen.

Elämyslahjat

LISÄÄ TARINOITA

Lagoon Days with Highfield 2024

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.
Tervetuloa koeajamaan Highfield RIB-veneitä SuomiVeneilee.fi koeajotapahtumassa!

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 17.-18.5.2024

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Highfield By YachtsAgent Vene 24 Båt -venemessut

Highfield By YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -messuilla. Tule tutustumaan laadukkaisiin Highfield RIB-veneisiin.

Boot Düsseldorf venemessut 20.-28.1.2024

Maailman suurin jahtien näyttely Boot järjestetään jälleen Düsseldorfissa. Highfield esittelee näyttelyssä yhdeksän RIB-venettä.
Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.
Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.
Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi