Skip to content
Lagoon 50 Elegance - Twin Joy

 Elämyslahjat myy nyt upeita purjehduselämyksiä

Elämyslahjat ja YachtsAgent yhteistyö mahdollistaa upeiden purjehdusten hankinnan lahjaksi. Jatkossa voit ostaa YachtsAgentin tarjoamia  purjehduselämyksiä Suomessa ja Kroatiassa lahjaksi tai itsellesi. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus hemmotella läheisiä tai itseäsi kauniissa merimaisemissa vauhdikkaalla purjehduksella ja maittavalla menulla.

Ikimuistoiset Elämyslahjat -purjehdukset tehdään ylellisillä Lagoon 42 tai Lagoon 50 -katamaraaneilla, jotka tarjoavat upean kokemuksen ja täydellisen purjehdusnautinnon. Katamaraani on liikkeissään rauhallinen eikä kallistele. Mukana viihtyvät myös kaikki ”maakravut” ja purjehdukseen tottumattomat. Luksusjahdin suurella kannella voi nauttia auringosta. Illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoavat avarat, sekä tarvittaessa lämmitetyt, sisätilat ja terassi. Merinäköalasta ei ole sisälläkään tingitty, salongin panoraamaikkunoista näet upean saariston esteettömästi. Purjehdukseen saadaan vauhtia lisää, kun avataan sporttinen Code 0 -purje.

Purjehduksia Suomessa ja Kroatiassa

Elämyslahjat -purjehduksia on tarjolla sekä Suomessa että Kroatiassa. Suomen purjehdukset tehdään joko omalla ryhmällä tai varaamalla paikka yleisöpurjehdukselle. Purjehdukset alkavat HSK:n satamasta Lauttasaaresta. Yleisöpurjehdukset tehdään perjantaisin klo 15:30 ja lauantaisin klo 11:00 alkaen kesä – heinäkuussa sekä syyskuussa. Kokemusta purjehduksesta tai veneilystä ei tarvitse olla. Miehistö hoitaa purjehdukset vankalla ammattitaidollaan. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan miehistön opastamana.

Kroatian purjehdukset tehdään Splitin lähellä olevasta Marina Frapasta touko– ja syyskuussa, jolloin säät Kroatiassa ovat suomalaisille suotuisat. Purjehdukset on suunniteltu 8–10 henkilön ryhmille. Purjehduskokemusta ei tarvita, sillä pakettiin sisältyy ammattitaitoinen kippari, joka tietää kauneimmat purjehdusreitit sekä turkooseimmat ja parhaimmat uimapaikat. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan.

Elämyslahjat

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Yhtiö myy purjehdusten lisäksi yli 1300 elämystä, kuten tandemhyppyjä, rallikyydityksiä, kuumailmapallolentoja, Formula-ajoa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Verkkokaupan lisäksi elämyslahjoja voi ostaa Kampin, Sellon ja Ison Omenan myyntipisteistä.
”Olemme hyvin iloisia uudesta yhteistyöstä ja siitä että YachtsAgentin ja Lagoon Charterin palvelut ovat nyt vieläkin helpommin kaikkien saatavilla ja varsinkin yleisöpurjehdukset tuovat uusia mahdollisuuksia jokaiselle. Päivä meren aalloilla soveltuu hienosti kaikille, jotka haluavat päästä nauttimaan Suomen hienosta saaristosta sekä kokea yhdessä purjehduksen riemua luksusjahdilla. Purjehdus sopii myös hienosti erilaisille ryhmille esim. TYKY, yritysryhmät, yrityksen kansainväliset vierailut, juhlaporukat”, toteaa YachtsAgentin toimitusjohtaja Timo Salminen.

Katso pakettivaihtoehdot Elämyslahjojen sivuilta. 

Tutustu aluksiimme Suomessa.

Elämyslahjat

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!