DUBROVNIKIN SALAISUUDET

Runsaasti ainutlaatuisia kokemuksia.

Tämä täytyy itse kokea!

Dubrovnikin alue tarjoilee purjehtijalle runsaasti ainutlaatuisia kokemuksia. Moni kiirehtii purjehduslomallaan ulos kaupungista, mutta päivän tai kahden seikkailu Dubrovnikin lähivesillä todella kannattaa ottaa ohjelmaan, jos vain aikaa riittää. Dubrovnikin melkein kahden kilometrin mittainen keskiaikainen muuri kätkee sisäänsä vilkkaan ja eläväisen vanhan kaupungin, yhden Unescon maailmanperintökohteiden helmistä.

Seikkailun tuntua

Vanhan kaupungin muurille kannattaakin nousta ihailemaan punatiilisten kattojen vuoraamaa kaupunkia. Ainutlaatuisen perspektiivin kaupunkiin saa kuitenkin mereltä. Purjehdi kaupungin edustalla lähes vanhan kaupungin muurien alla. Näky mereltä käsin on ennenkokematon, kun massiivinen muuri nousee kristallinkirkkaasta merestä.

Dubrovnikista kannattaa suunnata seikkailemaan Lopudin saarelle. Saarella risteilee kivetettyjä polkuja ja voit vaivatta tutustua saareen jalan. Vaaleat rannat rajaavat meren joka välkehtii kirkkaan sinisen ja vihreän sävyissä, vehreistä tarumaisista metsistä ja rinteiden oliivilehdoista. Lopoudin ehdoton vetonaula on Sunjin ranta. Matalaan laguuniin ei kuitenkaan ole purjeveneellä asiaa. Laske täällä kumivene vesille, sillä uimatauko lämpimässä rantavedessä on pulahduksen arvoinen.

 

Vasen valkea reuna

Dubrovnikin alueen yksi kiinnostavimpia kohteita on Koločepin saaren luolat. Saaren kallioon kätkeytyy kolme hämmästyttävää luolaa. Ne ovat syntyneet miljoonien vuosien kuluessa meren jatkuvan aallokon puskiessa läpi saaren. Laske ankkuri, vinssaa kumivene vesille ja hyppää uimaan taianomaisiin luoliin.

Dubrovnikin salaisuudet eivät ehkä ole enää salaisia, mutta sanat ei koskaan riitä niitä kuvaamaan – ne täytyy itse kokea!

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LISÄÄ TARINOITA

Multihulls

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene23

Tervetuloa venemessuille! Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on …

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

fiSuomi