Club lagoon

Oletko Lagoon-katamaraanin omistaja? Liity Club Lagoon -jäseneksi!

CLUB LAGOON TARJOAA EKSKLUSIIVISTA OHJELMAA

Oletko jo onnekas Lagoon-katamaraanin omistaja? Jos olet, tämä sivusto on tehty sinulle! Järjestämme eksklusiivista ohjelmaa niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Hyödynnä siis etusi kaikkialla maailmassa ja aloita yhteinen matka kanssamme. Jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden tavata ja verkostoitua muiden Lagoon-katamaraanien omistajien kanssa. Pääset jakamaan ja kuulemaan vinkkejä, neuvoja ja kokemuksia purjehduksesta eri puolilla maailmaa.

KIRJAUDU SISÄÄN

Club Lagoon tarjoaa jäsenilleen asiantuntevaa teknistä tukea ja neuvoja, joiden avulla voit ylläpitää  Lagoon-katamaraaniasi.

Jäsenyys tarjoaa monia etuja, jotka tekevät Lagoon-katamaraanin omistamisesta entistäkin palkitsevamman kokemuksen. Liity mukaan ja nauti parhaista palveluista, tuotteista ja kokemuksista, joita Lagoon ja sen kumppanit voivat sinulle tarjota!

Jos sinulla on jo jäsenyys, kirjaudu sisään linkin sivustolta painamalla “Log in” ja sitten “validate“. 

Vasen valkea reuna
Oikea valko reuna

LIITY JÄSENEKSI

Lagoon on tunnettu laadusta ja innovaatiosta, ja sen valmistamat yli 6000 katamaraania seilaavat ympäri maailmaa tyytyväisten omistajiensa käsissä. Klubin jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin eksklusiivisiin tapahtumiin, kuten regattoihin, purjehduskilpailuihin ja venealan messuille. Kansainväliset ja upeat tapahtumat tarjoavat loistavan tilaisuuden tavata muita purjehtijoita, jakaa kokemuksia, kehittää taitojasi ja saada uusia ideoita purjehtimiseen ja veneilyyn.

Lisäksi jäsenet hyötyvät erityistarjouksista ja alennuksista, jotka tekevät purjehtimisesta ja veneilyn harrastamisesta entistä nautinnollisempaa.

Liity mukaan Club Lagoon -jäseneksi ja luo tilisi muutamalla klikkauksella.

Jäsenille erikoishintoja ja etuja!

Tutustu kattaviin omistajan etuihin liittymällä jäseneksi! Kumppanisatamat ja tuotemerkit tarjoavat jäsenille erikoishintoja ja etuja, kuten alennuksia veneilytarvikkeista ja palveluista.  

YachtsAgent on veneilyalan asiantuntija ja me tarjoamme huippuluokan palvelut ja veneet täyttämään kaikki asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Liity kanssamme Club Lagoon -jäseneksi, ja tule osaksi maailmanlaajuista purjehtijoiden perhettä! Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan kanssasi purjehdusmaailman kohokohdat.

OTA YHTEYTTÄ

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä! -Team YachtsAgent
YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi