CL380 X ePROPULSION

YachtsAgent aloitti Highfield veneiden maahantuonnin kaudelle 2021.

PARAS HIGHFIELD JÄLLEENMYYJÄ

Etsimme sopivia yhteistyökumppaneita perämoottorin toimittajaksi. Etenkin jollien puolella näimme sähköperämoottoreiden suuret mahdollisuudet. Moottoreiden hiljaisuus, keveys ja helppous tekevät niistä loistavan kumppanin Highfieldin jollille. Sähköperämoottoreita voi säilyttää huoletta veneessä ilman bensiinin katkua.

CL380 X ePropulsion

Etsimme laadukasta kumppania, jolla on jo valmiita sopivia tuotteita, sekä hyvät tulevaisuuden kehitysnäkymät. ePropulsion valikoitui sähköperämoottori kumppaniksi hyvän valikoiman, hyvien arviointien ja hyvien teknisten ratkaisujen vuoksi. Yrityksen panostukset tuotekehitykseen saivat meidät vakuuttumaan uusista mahdollisuuksista asentaa ePropulsion-sähköperämoottori huippuluokan alumiinirunkoiseen Highfield-jollaan. Ensimmäisen vuoden aikana etenkin Spirit 1.0 Plus 1 Kwmoottori teki vaikutuksen toiminnallisuudellaan, toiminta-ajallaan ja helppokäyttöisyydellään. Kaikki moottorit, jotka saimme varastoon, myytiin myös hetkessä jollien kaveriksi.

 

Vasen valkea reuna

Highfield on markkinajohtaja

Lähdimme ePropulsion moottoreiden maahantuojan, Sähköperämoottori.fi:n kanssa miettimään, miten pystyisimme yhdistämään isomman jollan ja tehokkaamman sähköperämoottorin. Aika nopeasti kevyt Highfield Classic CL 380 kevyellä penkkikonsoli-yhdistelmällä valikoitui sopivimmaksi veneeksi. Moottorina on ePropulsion Navy 6.0, joka 6 kW teholla vastaa noin 10 hv polttomoottoria.

Nyt vene ja moottori ovat saapuneet Suomeen. Highfield Classic CL 380:n penkkikonsoli on asennettu ja vene on valmiina Inkoon venehotellilla YachtsAgentin tiloissa. Ensi viikolla pääsemme vihdoin moottorin asennukseen.

Seuraa projektia

Seuraa projektin edistymistä seuraavassa blogissa ja Facebookissa Highfield Boats Finland. Seuraavassa jaksossa kerron, miten moottori ja akusto on asennettu. Heti, kun talvi vähänkin taittuu, pääsemme koeajolle! Pikkusen syyhyttää päästä vesille.

Myyntijohtaja Janne Kandelin

Täytä alla oleva lomake, niin saat lisätietoa CL 380-mallista!

LISÄÄ TARINOITA

Lagoon Days with Highfield 2023 14.-15.6.2023

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

fiSuomi