YACHTSAGENT TOTEUTTAA PURJEHDUSTOIVEESI

Vie seurueesi Suomenlahden aalloille tai toteuta unelmasi kirkkaan turkooseissa vesissä ja valitse purjehdus ulkomailla!

YachtsAgent tarjoaa sinulle aina parhaan kokemuksen merellä. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja palvelemme sinua, tekipä mielesi purjehtia Suomessa, Välimerellä, Karibialla tai vaikka Scheycellien lämmössä.

Sailing Camp -purjehdus on uudenlainen elämys Suomenlahden aalloilla. Tapahtumakonsepti eroaa kiistatta perinteisestä saaristoristeilystä ja tarjoaa päivän täynnä uusia kokemuksia yksityisellä purjealuksella. Sailing Camp -purjehdus voidaan räätälöidä sinun ja yrityksesi näköiseksi, jolloin sinä voit tarjota asiakkaallesi ainutlaatuisen kokemuksen!

VALITSE PURJEHDUS ULKOMAILLA TAI SUOMESSA

YachtsAgent-Charter-Finland

SUOMESSA

YachtsAgent Sailing Camp on mieleenpainuva ja elämyksellinen tapahtumakonsepti, jossa yhdistyy purjehdus, yhdessä tekeminen ja uudet kokemukset. Ammattitaitoisen miehistön johdolla nautit purjehduksesta korkealuokkaisella aluksella, jossa jopa terassi on lämmitetty.

YachtsAgent-Twin-Joy

KROATIASSA

YachtsAgent fleetin alukset ovat erinomaisesti varusteltuja. Meillä on pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kroatiassa. Kerromme parhaat reittivinkit, paikalliset ravintolahelmet ja unelmien poukamat. Suunnitellaan yhdessä teille upea loma Adrianmeren saaristossa!

YachtsAgent-Charter-World

YMPÄRI MAAILMAA

Purjehdi Karibialla tai vaikka Seychelleillä levollisin mielin. Purjehduksen ammattilaisina me osaamme auttaa sinua parhaisiin valintoihin, haluatpa purjehtia missäpäin maailmaa tahansa. Purjehdi lämpimissä vesissä aina silloin kun sinä haluat.

TUOTAMME ASIAKKAILLEMME SUURIA ELÄMYKSIÄ

Me YachtsAgentillä olemme purjehduksen pitkänlinjan ammattilaisia. Kokenut miehistömme tekee purjehduksesta ikimuistoisen. YachtsAgentille ei riitä mikään muu, kuin hymy asiakkaan huulilla ja upeat muistot mielessä. Asiakkaamme lähtevät kotiin aina upealla fiiliksellä olipa takana Suomenlahden aallot tai purjehdus ulkomailla.

Tule mukaan purjehdukselle!

Kroatian purjehdusvinkit

Suunnitellaan yhdessä?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan purjehduselämys juuri sinun tarpeisiisi. Jätä tähän yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

BOOKING MANAGER

fiSuomi