Purjehdusreitit ja palvelut kroatiassa

Aloita matkasi Adrianmerellä Kroatian tunnelmallisista kotisatamista

Parasta palvelua kroatian auringon alla

Parhaat purjehdusreitit Kroatiassa! Kroatian kirkkailla vesillä voit toteuttaa purjehdusloman sellaisena kuin sinä haluat!

Kerro meille toiveesi purjehduslomastasi, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden. Ryhmän koko ja toivottu purjehdusajankohta auttavat löytämään oikean veneen sinulle ja ystävillesi.
Kun varaat veneesi ajoissa, voit hyödyntää ennakkovaraajan edut. YachtsAgentin veneistä saat aina erikoisedun hyvän palvelun lisäksi.

Palvelut ja purjehdusreitit Kroatiassa

Purjehdusmatkalle kannattaa valita vene, joka palvelee juuri sinun ryhmääsi.

Mitä jos  buukkaisitkin luksusveneen ja kipparin huolehtimaan matkanteosta, jotta voit kokea purjehdusloman kokonaan uudella tasolla?

YachtsAgent fleetin huippujahti on täysin varusteltu Lagoon 51, Twin Joy+.  Twin Joylla kippari huolehtii veneestä ja halutessasi hostess huolehtii ruuanlaitoista ja tarjoilusta. Myös pienemmät aluksemme, kuten mm. Lagoon 42 Happy Key, tarjoavat loistavat olosuhteet, kun haluat kipparoida purjehdustasi itse.

Lisäpalvelut kruunaavaat purjehdusreitit Kroatiassa

Paikallinen kippari tuntee purjehdusolosuhteet

Ammattitaitoinen kipparimme on kroatialainen Domagoj, joka tuntee parhaat purjehdusreitit Kroatiassa. Dom vastaa risteilyn turvallisuudesta; kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana on aina vallitsevat sää -ja tuuliennusteet, sekä alueen hyvä tuntemus. Dom puhuu hyvää englantia ja tuntee alueen sekä Adrianmeren tuulet kuin omat taskunsa.

Buukkaa hostess huolehtimaan ruokailuista

Voit täydentää palvelua ja varata veneen miehistöön myös hostessin eli vene-emännän. Hostess valmistaa herkullisen aamiaisen ja lounaan veneessä sekä huolehtii ruokaostoksista. Hostess tuo purjehdukseen luksusta, jolloin sinä voit huoletta nauttia purjehduksesta. Upeat purjehdusreitit Kroatiassa saavat hienostuneen lisämausteen, kun voi keskittyä täysin rinnoin elämyksestä nauttimiseen!

Viinitastingit ja muut päiväretket

Parhaat purjehdusreitit saavat kaverikseen mieleenpainuvat aktiviteetit ja retket. Halutessasi kippari järjestää teille erilaisia retkiä; miltä kuulostaisi viininmaistajaiset tai tutustuminen osterifarmiin? Entäpä kokin valmistama erikoisillallinen juhlapäivänä? 

Asiakaspalautteita

Purjehdusreitit Kroatiassa ja tunnelmaa henkivät Kotisatamat

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmeren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat. Tutustu kotisatamiin, joista löydät YachtsAgentin fleetin upeat katamaraanit. 

Kerromme mielellämme lisätietoja varaustilanteesta, vinkkejä purjehdusreiteistä ja sinulle räätälöitävistä palveluista. Tutustu ja ota yhteyttä!

Marina Kaštela - Satama vuorten syleilyssä

Purjehdusreitit Kroatiassa: Marina Kaštelan upea satama.

Marina Kaštela on yksi Kroatian uusimpia venesatamia. Satama sijaitsee Kaštelan lahden kaakkoispuolella, jossa Kozjak-vuori suojaa lahtea pohjoisesta, kun taas Marjanin niemimaa ja Čiovon niemimaa vartioivat lahden eteläpuolta.

Sataman palveluihin kuuluvat muun muassa minimarket, ravintola, itsepalvelupesula, sekä rakennus 25m sisäuima-altaalla ja kahvila-pizzerialla.
Satama on noin 20 minuuttia Splitin lentokentältä.

KROATIA – Marina Kaštela, Kaštel Gomilica

Marina Frapa - Adrianmeren kaunein satama

YachtsAgentin kotisatama Marina Frapa Kroatian Rogoznicassa on ylellisin valinta purjehdusloman aloitukseen. Dalmatian sydämessä, Šibenikin ja Splitin välissä, keskellä Kroatian rannikkoa sijaitseva kohde ei ole pelkkä satama, vaan kokonainen lomaparatiisi luksusta kaipaavalle purjehtijalle.

Marina Frapa on vain 30 minuutin päässä Splitin lentokentältä –hoidamme halutessasi kuljetuksen lentokentältä.

Marina Frapan peruspalvelut kattavat kaiken, mitä purjehtija lomaltaan tarvitsee: ravintolat, uima-altaat, market ja muut mukavuudet ovat välittömässä läheisyydessä. Saatavilla on myös huoltopalvelut.

Parhaat purjehdusreitit Kroatiassa sekä palvelut lähelläsi

Satamasta ja sen läheisestä pikkukaupungista löytyy kahden hotellin lisäksi ravintoloita ja kahviloita, joissa pääset maistamaan palan aitoa Kroatiaa. 15 kertaa Kroatian parhaaksi satamaksi valittu Marina Frapa voitti vuonna 2021 Golden Anchor-palkinnon, joka on Kroatian arvostetuin kunnianosoitus alalla. Satama tekee yhteistyötä merta ja rannikkoa sekä turismin kestävää kehitystä edistävien yhdistysten kanssa.

Marina Polesana - Uusi ja kehittyvä satama

Purjehdusreitit Kroatiassa: satamana Marina Polesana. 

Adrianmeren pohjoisosassa sijaitseva Marina Polesanan satama on vain 6 km päässä Pulan kaupungista, jossa on mm. kuuluisa Rooman ajan amfiteatteri.

Sataman palveluihin kuuluvat ravintola, kauppa, beach volley -kenttä ja huoltoasema. Sataman palvelut kehittyvät koko ajan, sillä satama on avattu vasta kaudelle 2022. Pulan lentokentälle on satamasta vain 15 min matka.

KROATIA – Marina Polesana, Pula

Purjehdusreitit Kroatiassa ja muualla maailmassa

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi