Purjehdusreitit ja palvelut kroatiassa

Aloita matkasi Adrianmerellä Kroatian tunnelmallisista kotisatamista

Parasta palvelua kroatian auringon alla

Parhaat purjehdusreitit Kroatiassa! Kroatian kirkkailla vesillä voit toteuttaa purjehdusloman sellaisena kuin sinä haluat!

Kerro meille toiveesi purjehduslomastasi, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden. Ryhmän koko ja toivottu purjehdusajankohta auttavat löytämään oikean veneen sinulle ja ystävillesi.
Kun varaat veneesi ajoissa, voit hyödyntää ennakkovaraajan edut. YachtsAgentin veneistä saat aina erikoisedun hyvän palvelun lisäksi.

Palvelut Kroatiassa

Matkapurjehdukselle kannattaa valita vene, joka palvelee juuri sinun ryhmääsi.

Mitä jos  buukkaisitkin luksusveneen ja kipparin huolehtimaan matkanteosta, jotta voit kokea purjehdusloman kokonaan uudella tasolla?

YachtsAgent fleetin huippujahti on täysin varusteltu Lagoon 51, Twin Joy+.  Twin Joylla kippari huolehtii veneestä ja halutessasi hostess huolehtii ruuanlaitoista ja tarjoilusta. Myös pienemmät aluksemme, kuten mm. Lagoon 42 Happy Key, tarjoavat loistavat olosuhteet, kun haluat kipparoida purjehdustasi itse.

Charter-purjehduksella sinusta huolehditaan

Ammattitaitoinen kipparimme on kroatialainen Domagoj. Dom vastaa risteilyn turvallisuudesta; kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana on aina vallitsevat sää -ja tuuliennusteet, sekä alueen hyvä tuntemus. Dom puhuu hyvää englantia ja tuntee alueen sekä Adrianmeren tuulet kuin omat taskunsa.

Voit täydentää palvelua ja varata veneen miehistöön myös hostessin eli vene-emännän. Hostess valmistaa herkullisen aamiaisen ja lounaan veneessä sekä huolehtii ruokaostoksista. Hostess tuo purjehdukseen luksusta, jolloin sinä voit huoletta nauttia purjehduksesta.

Halutessasi kippari järjestää teille erilaisia retkiä; miltä kuulostaisi viininmaistajaiset tai tutustuminen osterifarmiin? Entäpä kokin valmistama erikoisillallinen juhlapäivänä? 

Asiakaspalautteita

Purjehdusreitit Kroatiassa ja tunnelmaa henkivät Kotisatamat

YachtsAgentin miehistö on seilannut Adrianmeren saaristossa Kroatian edustalla jo 20 vuoden ajan. Me tunnemme paikalliset ravintoloitsijat ja upeimmat lahdenpoukamat.  Tutustu kotisatamiin, joista löydät YachtsAgentin fleetin upeat katamaraanit. 

Kerromme mielellämme lisätietoja varaustilanteesta, vinkkejä purjehdusreiteistä ja sinulle räätälöitävistä palveluista. Tutustu ja ota yhteyttä!

Marina Kaštela - Satama vuorten syleilyssä

Marina Kaštela on yksi Kroatian uusimpia venesatamia. Satama sijaitsee Kaštelan lahden kaakkoispuolella, jossa Kozjak-vuori suojaa lahtea pohjoisesta, kun taas Marjanin niemimaa ja Čiovon niemimaa vartioivat lahden eteläpuolta.

Sataman palveluihin kuuluvat muun muassa minimarket, ravintola, itsepalvelupesula, sekä rakennus 25m sisäuima-altaalla ja kahvila-pizzerialla.
Satama on noin 20 minuuttia Splitin lentokentältä.

KROATIA – Marina Kaštela, Kaštel Gomilica

Marina Frapa - Adrianmeren kaunein satama

YachtsAgentin kotisatama Marina Frapa Kroatian Rogoznicassa on ylellisin valinta purjehdusloman aloitukseen. Dalmatian sydämessä, Šibenikin ja Splitin välissä keskellä Kroatian rannikkoa sijaitseva kohde ei ole pelkkä satama, vaan kokonainen lomaparatiisi luksusta kaipaavalle purjehtijalle.

Marina Frapa on vain 30 minuutin päässä Splitin lentokentältä –hoidamme halutessasi kuljetuksen lentokentältä.

Solinen lahden suojassa sijaitsevan sataman peruspalvelut kattavat kaiken, mitä purjehtija lomaltaan tarvitsee: ravintolat, uima-altaat, market ja muut mukavuudet ovat välittömässä läheisyydessä. Lisäksi kaikki sataman huolto- ja korjauspalvelut on saatavilla Marina Frapassa.

Parhaat palvelut lähelläsi

Satamasta ja sen läheisestä pikkukaupungista löytyy kahden hotellin lisäksi ravintoloita ja kahviloita, joissa pääset maistamaan palan aitoa Kroatiaa. 15 kertaa Kroatian parhaaksi satamaksi valittu Marina Frapa voitti vuonna 2021 Golden Anchor-palkinnon, joka on Kroatian arvostetuin kunnianosoitus alalla. Satama tekee yhteistyötä merta ja rannikkoa sekä turismin kestävää kehitystä edistävien yhdistysten kanssa.

KROATIA – Marina Frapa, Rogoznica

Marina Polesana - Uusi ja kehittyvä satama

Adrianmeren pohjoisosassa sijaitseva Marina Polesanan satama on vain 6 km päässä Pulan kaupungista, jossa on mm. kuuluisa Rooman ajan amfiteatteri.

Sataman palveluihin kuuluvat ravintola, kauppa, beach volley -kenttä ja huoltoasema. Sataman palvelut kehittyvät koko ajan, sillä satama on avattu vasta kaudelle 2022. Pulan lentokentälle on satamasta vain 15 min matka.

KROATIA – Marina Polesana, Pula

 

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon katamaraaneilla purjehtimisesta. Jos haluat lisää tietoa veneiden ominaisuuksista, saatavuudesta, varusteista tai rahoitusvaihtoehdoista, niin kerromme mielellämme lisää.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi