Charter-palvelut koko maailmassa

YachtsAgent tarjoaa charter-neuvontaa ja palvelua koko maailmassa

Kiinnostaako unelmien purjehdus Karibialla? Alla olevan hakukoneen avulla voit etsiä tarpeisiisi sopivaa charter-alusta mistä päin maailmaa tahansa. Jos kaipaat apua tai hyviä vinkkejä loistokkaalle purjehduslomalle, niin ole yhteydessä. YachtsAgent kumppaneineen auttaa maailman kaikilla merillä.

unelmien purjehdus KARIBIALLA 

Karibialla voit purjehtia ihanteellisissa olosuhteissa, juuri silloin kun Suomessa on kylmä. Sesonki on normaalisti lokakuusta huhtikuun loppuun.
Karibian purjehdus on monen unelmaloma. Purjehduslomalla arkiset huolet vaihtuvat tropiikin rentoon elämänrytmiin. Siinä yhdistyy rentoutuminen silmänkantamattomiin jatkuvilla hiekkarannoilla ja lämpimän meren purjehduksen nautinto. Karibialla unelmaloma muuttuu todeksi, kun delfiinit polskivat keulaverkon alla ja tropiikin kalat kimaltelevat kaikissa sateenkaaren väreissä. Karibian letkeä elämänrytmi, rento ja välitön ilmapiiri toivottavat sinut tervetulleeksi elämäsi upeimmalle purjehdukselle!

Asiakkaamme valitsevat usein kahden viikon purjehduksen, sillä matkoihin menee yksi päivä suuntaansa. Pidempi loma antaa mahdollisuuden rentoutua. Vaikka loma olisi pitkäkin, ei sen ohjelmaan kannata ahnehtia liikaa. Nauti purjehduksesta, rennosta elämänmenosta ja tutustu paikallisiin saariin.

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lissää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi