Charter-palvelut

Järjestä unohtumaton tapahtuma merellä tai toteuta unelmasi Välimerellä purjehtien

charter-palvelut tarjoavat ikimuistoisen elämyksen

Parhaat Charter-palvelut meiltä! YachtsAgent järjestää upeat Lagoon Charter -purjehdukset Suomessa sekä tarjoaa kattavan kirjon charter-palveluita Kroatiassa ja maailmalla. Ota yhteyttä ja autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. 

Charter-palvelut Suomessa

Lagoon Charter -purjehdus katamaraanilla sopii erinomaisesti niin yritystapahtumaan, edustustilaisuuteen, työhyvinvointipäivään kuin tärkeän kokouksen järjestämiseenkin. 

Purjehdus on myös upea tapa juhlistaa merkkipäivää läheisten kanssa, tai yksinkertaisesti vain nauttia elämästä.

Kun haluat jättää pitkään säilyvän ja positiivisen muiston, Lagoon Charter on oikea valinta!

Charter-palvelut juuri sinulle

Parasta asiakkaan huomioimista

Lagoon Charterin miehistö tekee kaikkensa, jotta viihdytte aluksillamme. Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä, jotta sinä voit keskittyä tilaisuuteesi.

Palaveripaikka ilman häiriöitä

Lagoon Charter tarjoaa neljä luksusluokan purjealusta, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, turvallisen ympäristön ja miellyttävät olosuhteet upeassa saaristossamme purjehtien.

Ei pelkoa pahoinvoinnista

Katamaraanilla purjehtiminen on vakaampaa, kuin muilla venetyypeillä. VIP-tason Lagoon katamaraanien sisätilojen ansiosta puitteet purjehtimiseen on taattu säästä riippumatta. 

Ruokailut kuin huippuluokan ravintoloissa

Lagoon Charterin purjehduksilla koet ainutlaatuisen ruokailukokemuksen parhaimmalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä.

Ympäristöyställinen vaihtoehto

Purjehtiminen on ympäristöystävällisempi tapa viettää aikaa merellä, kuitenkaan ylellisyydestä tinkimättä.

Upeat saaristokohteet

Itämeren saaristo tarjoaa upeat puitteet charter-purjehdukselle. Yhdistä purjehdukseen golfaus Isosaaressa, seikkailu Vallisaaressa tai lähde ulkosaaristoon avomeripurjehdukselle.

Ohjelmaa ja vesiurheilua

Yhdistä charter-purjehdukseen ohjelmaa, kuten livemusiikkiesitys, korkeatasoiset lounaat ja päivälliset, vesiurheiluaktiviteetit tai golfaus Isosaaressa.   

lataa Kroatia esite

Tutustu tarjoamiimme purjehdus palveluihin Kroatiassa

Purjehduskausi Kroatiassa alkaa pian! Toteuta unelmiesi purjehdus Kroatian upeissa maisemissa ja kirkkaan turkooseissa vesissä.

YachtsAgent Fleet Kroatiassa pitää sisällään viisi luksuskatamaraania, joiden kyydissä isommankin porukan unohtumaton purjehdusloma on taattu. Purjehduskausi Kroatiassa alkaa aikaisin keväällä , päättyen myöhään syksyllä. Tutustu YachtsAgent Fleetiin ja palveluihimme Kroatiassa lataamalla uusimman esitteemme!

Charter-palvelut Kroatiassa

YachtsAgent Charter tarjoaa ainutlaatuisista purjehduskokemuksia ympärivuotisesti. Purjehdus Kroatiassa välimeren auringon alla on sykähdyttävä kokemus.

Meillä on pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kroatiassa, ja kerromme parhaat reittivinkit, paikalliset ravintolahelmet ja salaiset poukamat.

YachtsAgent räätälöi unelmiesi purjehdusmatkan sinun toiveidesi mukaan! 

Charter-purjehdus Kroatiassa on unohtumaton kokemus

Pitkä purjehduskausi

Upeat maisemat ja lämmin merituuli hellivät lomailijaa Kroatian kirkkailla vesillä huhtikuusta myöhään syksyyn asti. Katamaraaniemme korkealuokkaisen teknologian ansiosta nautit purjehduksesta lämmiteltyllä kannella jopa ympärivuotisesti!

Upea Kroatia ei jätä kylmäksi

Kroatiassa on rikas kulttuuri ja historia, upea luonto ja kirkas merivesi. Rannikko on täynnä pieniä kyliä, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta, musiikista ja kulttuurista. 

Henkeäsalpaava luonto

Adrianmerellä on 1246 saarta, ja ympäristö on täynnä kirkasvetisiä laguuneita ja upeaa luontoa. Puhtaat rannat, lämmin vesi ja salaiset poukamat tekevät lomastasi taianomaisen. Adrianmeren rannikko on yksi Euroopan aurinkoisimmista!

Rentoutujalle ja aktiivilomailijalle tekemistä

Kroatia tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen, loikoiluun ja hyvästä viinistä ruoasta nauttimiseen, mutta se on myös aktiivilomailijan paratiisi. Snorklaus, uinti, wakeboarding, vesihiihto, melonta, maastopyöräily, kalliokiipeily, vaellukset, luolien tutkiminen, suppailu, mönkijäseikkailut ja tietenkin purjehtiminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

ETSI CHARTER-PALVELUT TARPEISIISI

YachtsAgent tarjoaa sinulle aina parhaan kokemuksen merellä. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja palvelemme sinua, tekipä mielesi purjehtia Suomessa, Välimerellä, Karibialla tai vaikka Seychellien lämmössä.

CHARTER-PALVELUT KAIKKIALLA MAAILMASSA

Olisiko aika kokea charter-purjehdus Intian valtamerellä Seychellillä tai rentoutua Karibian merellä merenguen tahdissa?

Unelmiesi purjehdusloma on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta, kun varaat ammattikipparin vastaamaan purjehduksesta.

Ota yhteyttä, ja kerromme parhaat vinkit charter-purjehduskohteisiin!

Voimmeko antaa vinkkejä?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi ja toiveistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi