Charter-palvelut

Järjestä unohtumaton tapahtuma merellä tai toteuta unelmasi Välimerellä purjehtien

charter-PALVELUT TARJOAVAT ikimuistoiSen elämyKSEN

Parhaat Charter-palvelut meiltä! YachtsAgent järjestää upeat Lagoon Charter -purjehdukset Suomessa sekä tarjoaa kattavan kirjon charter-palveluita Kroatiassa ja maailmalla. Ota yhteyttä ja autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen kokonaisuuden 

Charter-palvelut Suomessa

Lagoon Charter -purjehdus katamaraanilla sopii erinomaisesti niin yritystapahtumaan, edustustilaisuuteen, työhyvinvointipäivään kuin tärkeän kokouksen järjestämiseenkin. 

Purjehdus on myös upea tapa juhlistaa merkkipäivää läheisten kanssa, tai yksinkertaisesti vain nauttia elämästä.

Kun haluat jättää pitkään säilyvän ja positiivisen muiston, Lagoon Charter on oikea valinta!

Charter-palvelut juuri sinulle

Lagoon Charterin miehistö tekee kaikkensa, jotta viihdytte aluksillamme. Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä, jotta sinä voit keskittyä tilaisuuteesi.

Lagoon Charter tarjoaa neljä luksusluokan purjealusta, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, turvallisen ympäristön ja miellyttävät olosuhteet upeassa saaristossamme purjehtien.

Katamaraanilla purjehtiminen on vakaampaa, kuin muilla venetyypeillä. VIP-tason Lagoon katamaraanien sisätilojen ansiosta puitteet purjehtimiseen on taattu säästä riippumatta. 

Lagoon Charterin purjehduksilla koet ainutlaatuisen ruokailukokemuksen parhaimmalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä.

Purjehtiminen on ympäristöystävällisempi tapa viettää aikaa merellä, kuitenkaan ylellisyydestä tinkimättä.

Itämeren saaristo tarjoaa upeat puitteet charter-purjehdukselle. Yhdistä purjehdukseen golfaus Isosaaressa, seikkailu Vallisaaressa tai lähde ulkosaaristoon avomeripurjehdukselle.

Yhdistä charter-purjehdukseen ohjelmaa, kuten livemusiikkiesitys, korkeatasoiset lounaat ja päivälliset, vesiurheiluaktiviteetit tai golfaus Isosaaressa.   

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LAGOON DAYS

24.-26.5, PORT GINESTA, ESPANJA

Miltä kuulostaisi koepurjehdus Lagoonilla Katalonian kirkkailla vesillä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua koko Lagoon-mallistoon kesäisen Espanjan turkooseilla rannoilla! 

Esittelyssä ovat Lagoon-mallit L40, L42, L46 L51, L55, SIXTY 5 sekä SEVENTY 7. Vene-esittelyjen lisäksi pääset koepurjehdukselle sinua kiinnostavalla Lagoonilla! 

Tämä on kesän paras tilaisuus tutustua kaikkiin Lagoon-malleihin ja päästä koepurjehtimaan ilman jonottamista!

Charter-palvelut Kroatiassa

YachtsAgent Charter tarjoaa ainutlaatuisista purjehduskokemuksia ympärivuotisesti. Purjehdus Kroatiassa välimeren auringon alla on sykähdyttävä kokemus.

Meillä on pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kroatiassa, ja kerromme parhaat reittivinkit, paikalliset ravintolahelmet ja salaiset poukamat.

YachtsAgent räätälöi unelmiesi purjehdusmatkan sinun toiveidesi mukaan! 

Charter-purjehdus Kroatiassa on unohtumaton kokemus

Upeat maisemat ja lämmin merituuli hellivät lomailijaa Kroatian kirkkailla vesillä huhtikuusta myöhään syksyyn asti. Katamaraaniemme korkealuokkaisen teknologian ansiosta nautit purjehduksesta lämmiteltyllä kannella jopa ympärivuotisesti!

Kroatiassa on rikas kulttuuri ja historia, upea luonto ja kirkas merivesi. Rannikko on täynnä pieniä kyliä, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta, musiikista ja kulttuurista. 

Adrianmerellä on 1246 saarta, ja ympäristö on täynnä kirkasvetisiä laguuneita ja upeaa luontoa. Puhtaat rannat, lämmin vesi ja salaiset poukamat tekevät lomastasi taianomaisen. Adrianmeren rannikko on yksi Euroopan aurinkoisimmista!

Kroatia tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen, loikoiluun ja hyvästä viinistä ruoasta nauttimiseen, mutta se on myös aktiivilomailijan paratiisi. Snorklaus, uinti, wakeboarding, vesihiihto, melonta, maastopyöräily, kalliokiipeily, vaellukset, luolien tutkiminen, suppailu, mönkijäseikkailut ja tietenkin purjehtiminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

ETSI CHARTER-PALVELUT TARPEISIISI

YachtsAgent tarjoaa sinulle aina parhaan kokemuksen merellä. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja palvelemme sinua, tekipä mielesi purjehtia Suomessa, Välimerellä, Karibialla tai vaikka Seychellien lämmössä.

CHARTER-PALVELUT KAIKKIALLA MAAILMASSA

Olisiko aika kokea charter-purjehdus Intian valtamerellä Seychellillä tai rentoutua Karibian merellä merenguen tahdissa?

Unelmiesi purjehdusloma on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta, kun varaat ammattikipparin vastaamaan purjehduksesta.

Ota yhteyttä, ja kerromme parhaat vinkit charter-purjehduskohteisiin!

Voimmeko antaa vinkkejä?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi ja toiveistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi