KANSAINVÄLINEN VENEEN VUOKRAUS VIE KURSSIN KOHTI ETELÄÄ

Nauti purjehduksesta ympäri maailmaa! YachtsAgentin kansainvälinen veneen vuokraus palvelee sinua halusitpa sitten purjehtia missäpäin maailmaa tahansa. Olisiko aika kokea purjehdus Intian valtamerellä Seychellillä tai rentoutua Karibian merellä merenguen tahdissa?   

Kerro meille purjehdustoiveesi ja me toteutamme sen.

Karibia on purjehtijan mekka

Karibialla voit purjehtia ihanteellisissa olosuhteissa, juuri silloin kun Suomessa on kylmä. Sesonki on normaalisti lokakuusta huhtikuun loppuun. YachtsAgentillä on useita yhteistyökumppaneita, joilla on hyvin huolletut veneet ja valmiit palvelut Martiniquen (Le Marin) että Guadeloupen (Pointe-à-Pitre) satamissa. Purjehduksella arkiset huolet vaihtuvat tropiikin rentoon elämänrytmiin. Karibian purjehduksella yhdistät elämäsi lomaan silmänkantamattomiin jatkuvat hiekkarannat ja lämpimän meren ihmeet.  Karibialla haavekuvat tulevat todeksi kun delfiinit polskivat keulaverkon alla ja kalat kimaltelevat kaikissa sateenkaaren väreissä. Karibian letkeä elämänrytmi, rento ja välitön ilmapiiri toivottavat sinut tervetulleeksi elämäsi purjehdukselle.

Matkapurjehdus ja elämänmakuiset saaret

Karibialla et ole sidottu viikkovuokriin vaan voit vuokrata veneen haluamaksesi ajaksi. Saarten väliset hyvin toimivat lento- ja laivayhteydet tekevät oneway -purjehduksesta helppoa. Voit halutessasi purjehtia esim. Martiniquelta Guadeloupelle ja jättää veneen eri satamaan kuin lähtösatamasi oli. Matkapurjehdus on helppo toteuttaa koska esim. Air France myy menopaluu-lentoja ilman lisämaksua siten, että lento on esim. Helsinki – Martinique ja paluu Guadeloupe – Helsinki. 

Yhdistä purjehduslomaan sukellusta Guadeloupen saarella, josta löytyy kuuluisa Costeaun suojeltu sukellusalue. Golfarit aloittavat lomansa Martiniquen merenrantakentällä jatkaen svingejä St. Lucian tai Guadeloupen saarilla. Nauti rantaelämästä tropiikin luonnon ympäröimänä, snorklaa korallien ja kilpikonnien maailmaan. Kevättalvella onnekkaimmat näkevät ryhävalaiden vuosittaisen vaelluksen Karibian meren lämpimiin vesiin. 

Veneen valinta Karibialla – kipparilla tai ilman

Unelmiesi purjehdusloma on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Se onnistuu varaamalla ammattikippari vastaamaan purjehduksesta. Kun kippari vastaa veneestä, sinä voit valita haluatko osallistua miehistön tehtäviin. Kipparimme ovat purjehduksen ammattilaisia, jotka tuntevat alueen. Purjehdusreittien suunnittelun pohjana on vallitsevien sää -ja tuuliennusteiden lisäksi alueen hyvä tuntemus. Voit varata veneen miehistöön myös hostessin eli vene-emännän. Hostess valmistaa herkullisen aamiaisen ja lounaan veneessä, sekä huolehtii ruokaostoksista. Hostess tuo purjehdukseen aitoa luksusta, jolloin sinä voit huoletta nauttia purjehduksesta. Miehistö huolehtii purjehduksesta, sinusta ja matkan turvallisuudesta.

Me autamme sinua valitsemaan ryhmällesi sopivimman veneen: voit valita yksirunkoisen veneen tai ehkä kokeilla luksuskatamaraania ensimmäisen kerran. 

Katamaraanit ovat Karibialla hyvin suosittuja. Karibialla satamaan meno tarkoittaa usein ankkurointia. Tällöin on tärkeää, että veneessä on isot vesisäiliöt, vesikone ja riittävästi sähköä. Moni tulee Karibialle nauttimaan mukavasta, rennosta ja rauhallisesta purjehduksesta. Katamaraani keinuu myös ankkurissa hyvin rauhallisesti ja siksi asuminen katamaraanissa on mukavaa. 

British Virgin Islands ja St. Martinin purjehdusalueilla YachtsAgent tarjoaa kattavan valikoiman yksi- ja kaksirunkoisia veneitä. Yhteistyökumppanimme alueella on mm. Navigare Yachting, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

Tutustu saatavilla oleviin venemalleihin tästä.

 Ammattilaisen reittivinkit

Asiakkaamme valitsevat usein kahden viikon purjehduksen, jonka ohjelmaan ei kuitenkaan kannata ahnehtia liikaan. Nauti purjehduksesta, rennosta elämänmenosta ja tutustu paikallisiin saariin. Riippuen matkasuunnitelmastasi ehdit purjehtimaan Martiniquelta etelään Grenadiineille saakka tai voit valita leppoisan purjehdusreitin Martinique-St.Lucie-Martinique-Dominica-Les Saintes-Guadeloupe. BVI:n alueella saaret ovat lähempänä toisiaan ja voit helposti laatia sinulle sopivan purjehdusreitin. YachtsAgentin ammattilaiset on kokeneita purjehduksen ammattilaisia, ja meiltä löytyy testatut vinkit Karibian alueen saarten palveluista ja niiden mahdollisuuksista.

Oma purjevene Karibialle

Yacht Ownership mahdollistaa unelmiesi purjeveneen hankinnan edullisesti ja sen sijoittamisen Karibialle. YachtsAgentin rahoitusohjelmat suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Ohjelmassa purjeveneinvestointi ja -ylläpito räätälöidään käyttötarpeen mukaan, tuottotavoite optimoiden. Toteuta unelmasi ja tutustu Yacht Ownership -rahoitukseen, omistajan eduista pääset nauttimaan myös sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.

KOHDEALUE-ESITTELY

Karuselli

Palvelut

Karuselli

Sopiva vene jokaiselle

Helppo hakea hakukoneellamme linkki

Kerro meille purjehdusunelmasi, me täytämme sen!

 Anna meidän auttaa suunnittelemaan purjehdusloma juuri tarpeisiisi. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.