KANSAINVÄLINEN VENEEN VUOKRAUS VIE KURSSIN KOHTI ETELÄÄ

Nauti purjehduksesta ympäri maailmaa! YachtsAgentin kansainvälinen veneen vuokraus palvelee sinua, halusitpa sitten purjehtia missä päin maailmaa tahansa. Olisiko aika kokea purjehdus Intian valtamerellä Seychellillä tai rentoutua Karibian merellä merenguen tahdissa?   

  

Kerro meille purjehdustoiveesi ja me toteutamme sen.

Karibia on purjehtijan mekka

Karibialla voit purjehtia ihanteellisissa olosuhteissa, juuri silloin kun Suomessa on kylmä. Sesonki on normaalisti lokakuusta huhtikuun loppuun. YachtsAgentillä on useita yhteistyökumppaneita, joilla on hyvin huolletut veneet ja valmiit palvelut mm. Martiniquen (Le Marin) ja Guadeloupen (Pointe-à-Pitre) satamissa, Bahamalla tai BVI:n Road Townissa. Purjehduslomalla arkiset huolet vaihtuvat tropiikin rentoon elämänrytmiin. Karibian purjehdus on monen unelmaloma. Siinä yhdistyy rentoutuminen silmänkantamattomiin jatkuvilla hiekkarannoilla ja lämpimän meren purjehduksen nautinto. Karibialla unelmaloma muuttuu todeksi, kun delfiinit polskivat keulaverkon alla ja tropiikin kalat kimaltelevat kaikissa sateenkaaren väreissä. Karibian letkeä elämänrytmi, rento ja välitön ilmapiiri toivottavat sinut tervetulleeksi elämäsi upeimmalle purjehdukselle!

Matkapurjehdus ja elämänmakuiset saaret

Karibialla veneen vuokraus ei ole sidottu viikkovuokriin, vaan voit vuokrata veneen haluamaksesi ajaksi. Saarten väliset hyvin toimivat lento- ja laivayhteydet tekevät oneway-purjehduksesta helppoa. Voit halutessasi purjehtia esim. Martiniquelta Guadeloupelle ja jättää veneen eri satamaan kuin lähtösatamasi oli. Matkapurjehdus on helppo toteuttaa koska esim. Air France myy menopaluu-lentoja ilman lisämaksua siten, että lento on esim. Helsinki – Martinique ja paluu Guadeloupe – Helsinki. 

Yhdistä purjehduslomaan sukellusta Guadeloupen saarella, ja tutustu sen kuuluisaan ja suojeltuun Costeaun sukellusalueeseen. Golfarit aloittavat lomansa Martiniquen merenrantakentältä jatkaen svingejä St. Lucian tai Guadeloupen saarilla. Karibialla nautit rantaelämästä tropiikin luonnon ympäröimänä: snorklaa korallien ja kilpikonnien maailmaan! Kevättalvella onnekkaimmat purjehtijat näkevät ryhävalaiden vuosittaisen vaelluksen Karibian meren lämpimiin vesiin. 

Veneen valinta Karibialla – kipparilla tai ilman

Unelmiesi purjehdusloma on mahdollinen myös ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Se onnistuu varaamalla ammattikippari vastaamaan purjehduksesta. Kun kippari vastaa veneestä, sinä voit valita haluatko osallistua miehistön tehtäviin, tai vain rentoutua jahdilla. Kipparimme ovat purjehduksen ammattilaisia, jotka tuntevat alueen. Purjehdusreittien suunnittelun pohjana on vallitsevien sää- ja tuuliennusteiden lisäksi aina alueen hyvä tuntemus.

Voit varata veneen miehistöön myös hostessin eli vene-emännän. Hostess valmistaa herkullisen aamiaisen ja lounaan veneessä, sekä huolehtii ruokaostoksista. Hostess tuo purjehdukseen aitoa luksusta, jolloin sinä voit huoletta nauttia purjehduksesta. Miehistö huolehtii purjehduksesta, sinusta ja matkan turvallisuudesta.

Me autamme sinua valitsemaan ryhmällesi sopivimman veneen: voit valita yksirunkoisen veneen tai ehkä kokeilla luksuskatamaraania ensimmäisen kerran. 

Katamaraanit ovat Karibialla hyvin suosittuja. Karibialla satamaan meno tarkoittaa usein ankkurointia. Tällöin on tärkeää, että veneessä on isot vesisäiliöt, vesikone ja riittävästi sähköä. Moni tulee Karibialle nauttimaan mukavasta, rennosta ja rauhallisesta purjehduksesta. Katamaraanissa asuminen on miellyttävää, sillä se keinuu hyvin rauhallisesti myös ankkurissa.

British Virgin Islandsin ja St. Martinin purjehdusalueilla YachtsAgent tarjoaa kattavan valikoiman yksi- ja kaksirunkoisia veneitä. Yhteistyökumppanimme alueella on mm. Navigare Yachting, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

Tutustu saatavilla oleviin venemalleihin tästä.

Ammattilaisen reittivinkit

Asiakkaamme valitsevat usein kahden viikon purjehduksen, sillä matkoihin menee yksi päivä suuntaansa. Pidempi loma antaa mahdollisuuden rentoutua. Nauti purjehduksesta, rennosta elämänmenosta ja tutustu paikallisiin saariin. Riippuen matkasuunnitelmastasi ehdit purjehtimaan Martiniquelta etelään Grenadiineille saakka tai voit valita leppoisan purjehdusreitin Martinique-St.Lucie-Martinique-Dominica-Les Saintes-Guadeloupe. British Virgin Islands:n alueella saaret ovat lähempänä toisiaan ja voit helposti laatia juuri sinulle sopivan purjehdusreitin. YachtsAgentin ammattilaiset ovat kokeneita purjehduksen ammattilaisia. Me kerromme mielellämme testatut vinkit Karibian alueen palveluista ja saarten mahdollisuuksista.

Oma purjevene Karibialle

Yacht Ownership mahdollistaa unelmiesi purjeveneen hankinnan edullisesti ja sen sijoittamisen Karibialle. Suunnittelemme YachtsAgentin rahoitusohjelmat aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Ohjelmassa purjeveneinvestointi ja -ylläpito räätälöidään käyttötarpeen mukaan, tuottotavoite optimoiden. Tarjoamme mysö Navigare Yachtingin Yacht Investment -ohjelmia ympäri maailmaa. Toteuta unelmasi ja tutustu Yacht Ownership -rahoitukseen. Omistajan eduista pääset nauttimaan myös sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.

Täältä löydät itsellesi sopivan veneen Karibian purjehdukselle!

Kerro meille purjehdusunelmasi, me täytämme sen!

 Anna meidän auttaa suunnittelemaan purjehdusloma juuri tarpeisiisi. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

fiSuomi