Skip to content

Cannes Yachting Festival

6.-11.9.2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festival -venenäyttelyyn 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä ja Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe  Lagoon 42Lagoon 46Lagoon 55, Lagoon SIXTY 5, Lagoon SEVENTY 7. Lisäksi nähtävillä on uusin mallimme Lagoon 51! Katso lisätietoja tapahtumasta.

Euroopan suurin vesillä oleva näyttely on kauden ensimmäinen kansainvälinen veneilyfestivaali. Tutustu venemaailman hienoimpiin helmiin, luxus-palveluihin ja uusimpiin innovaatioihin kuuden päivän ajan Ranskan Rivieran Cannesissa. Veneitä on esillä lähes 640. Löydä todellisia helmiä perinteisillä moottoreista varustetuista veneistä innovatiivisiin sähkö-, hybridi-. ja vetyvoimajärjestelmiin. Cannes Yachting Festival tukee näytteilleasettajia kehityksessä kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää veneilyä!

Cannes_Yachting_Festival

Tapahtuma, jota et voi jättää väliin

Lagoon esittely

Varaa alla olevasta linkistä Lagoon-esittely, niin lähetämme sinulle pääsylipun Cannes Yachting Festival -tapahtumaan veloituksetta. Lagoon katamaraanit ovat näyttäviä ulkoa katsottuna, mutta sisältäpäin pääset kokemaan niiden todellisen loiston. Ilmoittaudu esittelyyn ja koe nämä luxusjahdit. Esittelyn kesto on noin 1,5 tuntia. Kerro meille, minkä mallin haluat nähdä, niin varaamme sinulle esittelyajan! 

Your Dream Destination Party

Perjantaina 9.9.2022 venenäyttelyssä on pidennetty ilta.
Lagoon järjestää osastollaan Your Dream Destination Partyn. Juhlat pidetään uuden Lagoon 51 kunniaksi. Tarjolla kuohuvaa ja hyviä cocktail-paloja . Nämä ovat juhlat, joita ei todellakaan kannata jättää välistä. Osallistu ja nauti!

Yacht Ownership

YachtsAgentin rahoitusmallit tuovat Lagoon-luksusveneet yhä useamman ulottuville tarjoamalla huipputuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Katso lisätietoja Yacht Ownership -palvelusta ja jätä yhteydenottopyyntö, niin mietimme sinulle sopivan kokonaisuuden! Kerromme palvelusta mielellämme myös Cannesissa.

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!