Skip to content

Purjehdushaaveet nyt lähempänä kuin koskaan!

Nyt jos koskaan kannattaa suunnitella mieleenpainuvan tapahtuman järjestämistä upean katamaraanin kannella tai irtiotto harmaasta arjesta ja lähteä purjehduslomalle turkoosin siniselle Adrianmerelle Kroatiaan. YachtsAgent tarjoaa tuntuvan Black Friday Voucherin unelmasi toteutukseen!

Oma purjevene Kroatiassa, Välimeren rannalla on myös erinomainen sijoituskohde. Pääset nauttimaan korkeasta sijoitetun pääoman tuotosta, ja sijoitat myös itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Voit nauttia edullisista purjehduksista ympäri vuoden kristallinkirkkaissa vesissä! Black Fridayn tarjouksella voit toteuttaa veneen hankinnan Yacht Ownership ohjelmaan nyt poikkeuksellisen edullisesti.

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA MERELLÄ HELSINGISSÄ

Black Friday Hintaan

Mielessä yritystapahtuma tai merkkipäivän juhlistaminen läheisten kanssa? YachtsAgent tarjoaa upeat veneet ja purjehdusreitit jokaiseen tilanteeseen!

Black Friday Voucherin avulla toteutat ikimuistoisen tapahtuman erikoishintaan!

PURJEHDUSLOMA KROATIASSA​

Black Friday Hintaan

Vietä unelmiesi loma Välimeren kristallinkirkkailla vesillä purjehtien!
Vuokraa vene Kroatiassa miehistöllä tai ilman – koko purjehduslomasi on täysin räätälöitävissä. Anna Adrianmeren kutsua!

Black Friday Voucherin avulla toteutat unelmasi edullisemmin!

OMA JAHTI VÄLIMERELLÄ

Black Friday Hintaan

Haaveiletko omasta veneestä Välimerellä? Yacht Ownership -sijoitusohjelman avulla se onnistuu. Korkea pääoman tuotto ja mahdollisuus purjehtia omalla veneellä ympärivuotisesti – mahtavaa!

Black Friday Voucherilla maksat ensimmäisen leasingmaksun!

Osallistu illalliselle ja lunasta Voucher

Saat voucherin osallistumalla Ravintola Brondassa järjestettävälle ensiluokkaiselle illalliselle. lllan aikana kuulet lisää YachtsAgentin palveluista, purjehdusreiteistä ja loistokkaista veneistä.

Tarjolla on brasserie-tyylinen, välimerellinen maistelumenu tasokkaiden, tarkoin valittujen viinien kera. Maistelumenu on vivahteikas läpileikkaus Etelä-Euroopan ruokakulttuurin helmiä. Erityisruokavaliot ja allergiat otetaan aina huomioon. 

Illallispaketin arvo on 145 €. Black Fridayn kunniaksi tarjoamme illan nyt hintaan 99 €! Illallinen sisältää Brondan upean maistelumenun, tasokkaat ja tarkoin valitut ”sommelier’s wines” -viinit, sekä kahvit jälkiruoan kanssa. 

Illallisen yhteydessä kuulet lisää YachtsAgentin palveluista, sekä saat voucherin, jolla saat merkittävät edut tapahtuman järjestämisestä merellä, upeasta purjehduslomasta Kroatiassa tai Yacht Ownership -sijoitusohjelmaan liittymisestä.

Illallinen järjestetään 1.12.2022 ja 7.12.2022 alkaen klo 20:00. Varaa paikkasi sinulle sopivana päivänä!

Menu

Bronda Menu

Black Friday -kampanjamme

Lagoon Charter Black Friday -tarjous

Suomessa YachtsAgent järjestää ikimuistoiset purjehdustapahtumat merellä yhdessä Lagoon Charterin kanssa. Halusitpa sitten viettää työpaikan virkistyspäivää tai juhlia merkkipäivää läheisten kanssa, charter -palveluiden joukosta löydät upeat veneet ja purjehdusreitit jokaiseen tilanteeseen. 

Kroatia Black Friday -tarjous

Kroatiassa YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charter-palvelut, joiden avulla unelmiesi loma turkoosin sinisillä vesillä purjehtien on taattu. Voit nauttia yleellisyydestä all-inclusive lomalla ja vuokrata veneen miehistöllä, tai lähteä seikkailulle ja toimia itse kipparina. Purjehduslomasi on täysin räätälöitävissä! 

Yacht Ownership Black Friday -tarjous

Omasta purjeveneestä haaveileville tarjoamme Yacht Ownership -ohjelmia, joiden avulla voit hankkia oman purjeveneen helposti ja edullisesti.

Sijoitusohjelmien valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva tapa omistaa purjevene. Sijoitetun pääoman tuotto on jopa 11 %, mikä on enemmän kuin keskimääräinen osake- tai asuntosijoituksen vuosituotto!

Jos sinulla on kysyttävää...

Ota yhteyttä!

Autamme ja opastamme sinua mielellämme veneilyasioissa!

YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com 

Timo-Salminen-YachtsAgent

Timo Salminen – YachtsAgent