Purjehdushaaveet nyt lähempänä kuin koskaan!​

Oma purjevene Kroatiassa, Välimeren rannalla on erinomainen sijoituskohde. Pääset nauttimaan korkeasta sijoitetun pääoman tuotosta, ja sijoitat myös itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Voit nauttia edullisista purjehduksista ympäri vuoden kristallinkirkkaissa vesissä! Black Fridayn kunniaksi voit toteuttaa veneen hankinnan liittymällä Yacht Ownership ohjelmaan nyt poikkeuksellisen edullisesti.

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA MERELLÄ

Black Friday Hintaan

Mielessä yritystapahtuma tai merkkipäivän juhlistaminen läheisten kanssa? YachtsAgent tarjoaa upeat veneet ja purjehdusreitit jokaiseen tilanteeseen!

Black Fridayn etusetelin avulla toteutat ikimuistoisen tapahtuman erikoishintaan!

OMA JAHTI VÄLIMERELLÄ

Black Friday Hintaan

Haaveiletko omasta veneestä Välimerellä? Yacht Ownership -sijoitusohjelman avulla se on mahdollista. Korkea pääoman tuotto ja mahdollisuus purjehtia omalla veneellä ympärivuotisesti – mahtavaa!

Black Fridayn kunniaksi liityt sijoitusohjelmaan nyt edullisemmin!

PURJEHDUSLOMA KROATIASSA​

Black Friday Hintaan

Vietä unelmiesi loma Välimeren kristallinkirkkailla vesillä purjehtien!
Vuokraa vene Kroatiassa miehistöllä tai ilman – koko purjehduslomasi on täysin räätälöitävissä. Anna Adrianmeren kutsua!

Black Friday – voucherin avulla toteutat unelmasi edullisemmin!

Osallistu illalliselle ja kuulet lisää veneen hankinnasta!

Saat voucherin osallistumalla Ravintola Brondassa järjestettävälle ensiluokkaiselle illalliselle. lllan aikana kuulet lisää YachtsAgentin tarjoamista sijoitusvaihtoehdoista, loistokkaista veneistä sekä pääset kuulemaan Välimerellä järjestettävistä Charter-palveluista. 

Tarjolla on brasserie – tyylinen, välimerellinen maistelumenu tasokkaiden, tarkoin valittujen viinien kera. Maistelumenu on vivahteikas läpileikkaus Etelä-Euroopan ruokakulttuurin helmiä. Erityisruokavaliot ja allergiat otetaan aina huomioon. 

Illallispaketin arvo on 145€. Black Fridayn kunniaksi tarjoamme illan nyt hintaan 99€! Illallinen sisältää Brondan upean maistelumenun, tasokkaat ja tarkoin valitut ”sommelier’s wines” -viinit, sekä kahvit jälkiruoan kanssa. 

Illallisen yhteydessä kuulet lisää YachtsAgentin palveluista, sekä saat voucherin, jolla saat merkittävät edut Yacht Ownership -sijoitusohjelmaan liittymisestä tai upeasta purjehduslomasta Kroatiassa.

Illallinen järjestetään torstaina 18.1.2024 ja 25.1.2024. Varaa paikkasi sinulle sopivana päivänä!

HUOM: Kaikki osallistujat ilmoitetaan erikseen. Teethän siis myös partnerille/ystävälle oman varauksen.

OHJE: Muistathan painaa “Schedule Event” -nappia maksun jälkeen, jotta varauksesi vahvistuu.

Varaa paikkasi illalliselle

Klikkaa alla olevasta kalenterista mieluisa päivä kahdesta vaihtoehdosta (jos päivämäärä ei ole valittavissa kalenterista, on ajankohta täynnä).

Menu

*Menuun saattaa tulla pieniä muutoksia lähempänä ajankohtaa.

Black Friday -kampanjamme

YachtsAgent ja Yacht Ownership Black Friday -tarjous

Omasta purjeveneestä haaveileville löytyy YachtOwnership -ohjelma, jonka avulla voit hankkia oman purjeveneen helposti ja edullisesti.

Sijoitusohjelmien valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva tapa omistaa purjevene. Sijoitetun pääoman tuotto on jopa 11%!

Tarjoamme osallistujille jopa 10 000 € arvoisen Black Friday Voucherin, jonka voit hyödyntää uuden Lagoonin hankinnan yhteydessä. (Voucherin arvo riippuu hankittavan veneen mallista.)

YachtsAgent ja Kroatia Black Friday -tarjous

Kroatiassa YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charter-palvelut, joiden avulla unelmiesi loma turkoosin sinisillä vesillä purjehtien on taattu. Voit nauttia yleellisyydestä all-inclusive lomalla ja vuokrata veneen miehistöllä, tai lähteä seikkailulle ja toimia itse kipparina. Purjehduslomasi on täysin räätälöitävissä! 

Tarjoamme Black Friday -etuna -20 % alennuksen charter-purjehduksista Kroatiassa! Charter-purjehdus Kroatiassa on sinulle upea mahdollisuus päästä tutustumaan kuinka upeaa elämä voi merellä olla! Lue lisää tarjouksesta

Tarjoamme Black Friday -20% -etu on voimassa 10.11.2023 – 8.12.2023 välisenä aikana tehtyihin uusiin YachtsAgent Kroatian Fleet venevarauksiin. Tarjoamme kaikille illalliselle osallistuville pidennetyn tarjousajan tähän Black Friday -etuun, jotta voit tehdä päätöksen vasta illallisen jälkeen. Varaus on kuitenkin tehtävä viimeistään 31.1.2024.

YachtsAgent ja Lagoon Charter Black Friday -tarjous

Suomessa YachtsAgent järjestää ikimuistoiset purjehdustapahtumat merellä yhdessä Lagoon Charterin kanssa. Halusitpa sitten viettää työpaikan virkistyspäivää tai juhlia merkkipäivää läheisten kanssa, charter -palveluiden joukosta löydät upeat veneet ja purjehdusreitit jokaiseen tilanteeseen. 

Ota yhteyttä , mikäli heräsi kysymyksiä!

 

YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

 

Timo-Salminen-YachtsAgent

Timo Salminen – YachtsAgent

Jäikö kysyttävää?

 

YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

 

Timo-Salminen-YachtsAgent

Timo Salminen – YachtsAgent

fiSuomi