ARC+ & ARC 2022

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen

World Cruising Club järjestää joka vuosi ARC ja ARC+ -kilpapurjehduksen (Atlantic Rally for Cruisers). Ensimmäinen ARC järjestettiin vuonna 1986. Se oli ensimmäinen valtameren ylittävä purjehduskilpailu ja sen seurauksena syntyi myös World Cruising Club. Tämän vuoden ARC+:ssa on mukana mm. YachtsAgentin toimittamat Lagoon 42 ja Lagoon 50 sekä rutkasti suomalaisväriä.  

ARC

ARC on monen purjehtijan bucket listillä ja siihen osallistuukin vuosittain yli 200 venettä ja yli 1200 ihmistä. Purjehdusreitti kulkee Gran Canarialta Karibian Saint Lucialle. Matkaa tällä reitillä kertyy yhteensä 2700 M. ARC on tarkoitettu kaikille. Lapsiperheille, koville kilpailijoille, purjehtiville pariskunnille. Sekä pienille että isommillekin aluksille. ARC alkaa 20.11.2022.

Vasen valkea reuna

ARC+

ARC+ kehitettiin vastaamaan ARC-purjehduksen alati kasvavaan suosioon. Reitti kulkee Gran Canarialta Kap Verden kautta Karibialle Grenadaan. Reitti pitää sisällään 4-6 päivän pysähdyksen kauniissa Sao Vicentessä. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua paikalliseen kulttuuriin, yöelämään ja vilkkaisiin ruokamarkkinoihin. ARC +-purjehdus starttasi 6.11. mukana Lagoon 42, Balance 3, jota kipparoi Pasi Heiskanen, ylitti starttilinjan ensimmäisenä. Myös Lagoon 50, Sirocco, onnistui hyvin startissa ja ylitti starttilinjan toisena. Viron lipun alla purjehtivan Siroccon kapteenina toimii Indrek Prants. Tästä voit seurata Lagoonien etenemistä Atlantilla.

ARC on enemmän kuin purjehduskilpailu

Osallistujat ovat asettuneet Gran Canarian Las Palmasin satamaan valmistautumaan hyvissä ajoin ennen starttia. Kilpailuun johtavat päivät ovat täynnä aktiviteettejä, joiden tarkoituksena on auttaa miehistöä valmistautumaan ja rentoutumaan. Ennen lähtöä osallistujat pääsevät mm. istuttamaan puita ARC-metsään osana Foresta-projektia. ARC metsään on istutettu tuhansia puita purjehdukselle osallistuvien toimesta viimeisen vuosikymmenen aikana. ARC on myös sosiaalinen tapahtuma. 

Vasen valkea reuna

Osallistujille järjestetään lähes joka ilta juhlia, joissa voi vaihtaa purjehduskokemuksia drinkin tai kahden äärellä. Lisäksi ennen lähtöä järjestetään myös lukuisia seminaareja, joissa osallistujat saavat arvokkaita oppitunteja ja käytännön tietoa kokeneelta ARC-tiimiltä. Kahdeksan vuotta peräjälkeen miehensä kanssa ARC:iin osallistunut Anna Black sanoi haastattelussaan: “Niin kauan kuin pystyt pitämään veden ulkona, ihmiset sisällä ja pääset perille, olet valmis.” Tämä kiteyttänee ARC:lle lähtijöiden mentaliteetin. ARC on enemmän kuin purjehduskilpailu, perillä Karibialla kun purjehtijat toivotetaan tervetulleeksi kylmän oluen ja rommin kera he varmasti tietävät saavuttaneensa jotain ainutlaatuista, Atlantin ylityksen. Tutustu ARC:iin täällä.

LISÄÄ TARINOITA

Järjestämme perinteisen Lagoon Days With Highfield -tapahtuman 14.-15.6.2023 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa yhteistyössä Sports Car Centerin kanssa.

Lagoon Days with Highfield 2024

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.
Tervetuloa koeajamaan Highfield RIB-veneitä SuomiVeneilee.fi koeajotapahtumassa!

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 17.-18.5.2024

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Highfield By YachtsAgent Vene 24 Båt -venemessut

Highfield By YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -messuilla. Tule tutustumaan laadukkaisiin Highfield RIB-veneisiin.

Boot Düsseldorf venemessut 20.-28.1.2024

Maailman suurin jahtien näyttely Boot järjestetään jälleen Düsseldorfissa. Highfield esittelee näyttelyssä yhdeksän RIB-venettä.
Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.
Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.
Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn.

Kysy tarjousta!

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi