tarinat

Tarinoita ja kokemuksia seikkailuista merellä

Tutustu YachtsAgentin lokikirjaan

Tervetuloa viihtymään kanssamme. Löydät täältä elämykselliset tarinat veneidemme kannelta. Seuraa ajankohtaisia tapahtumia ja lue asiakkaidemme seikkailuista merellä kaikkialla maailmassa. Valitse alta aiheeseen liittyvät jutut.

Twin-Joy-purjehduksella-kroatiassa

Miksi rakastamme purjehtimista Kroatiassa

Kerromme 10 syytä miksi rakastamme purjehtimista Kroatiassa. Kroatia on monipuolinen matkakohde, josta saat kaiken irti purjehtiessasi Adrianmerellä ja tutkiessasi sen upeita rantoja.

Oyster Karioca III

Karioca III

Uusi Oyster 595 on tähän mennessä nopeimmin myynyt Oyster-malli ja brittiläinen tuotemerkki on selvästi paljastanut oikean tuotteen oikeaan aikaan. Tämä upea alus on suunniteltu niin että pariskunta kykenee purjehtimaan sillä yksin. Tätä tukee hydrauliikka ja purjehduksessa käytettävät sähköiset säätimet.

Lastovo village

Purjehdusvinkit Marina Frapasta pohjoiseen ja etelään

Lue onnistuneen reittisuunnittelun ohjeet sekä parhaimmat välietapit matkallesi

Elämyslahjat

Elämyslahjat myy nyt upeita purjehduselämyksiä

Elämyslahjat myy nyt YachtsAgentin tuottamia purjehduselämyksiä. Voit nyt ostaa YachtsAgentin ja Lagoon Charterin purjehduselämyksiä lahjaksi tai itsellesi.

Dubrovnikin salaisuudet

Moni kiirehtii purjehduslomallaan pois Dubrovnikista mutta päivän tai kahden ainutlaatuinen seikkailu lähivesillä todella kannattaa.

YachtsAgent Feelgood Sailing Camp

Matkapurjehdus Frapa – Split

Suosittu one way -purjehdus esittelee Adrianmeren sykähdyttävimpiä rantoja, avomeren kauneuden ja kiinnostavat kylät yhdellä reitillä.

Upea purjehdussää

Purjehdussää Kroatiassa on suomalaisittain erinomainen pitkään!

Ota yhteyttä!

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi